Da
Nu
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
tinand cont ca e ora 10 dimineata eu zic ca stam destul de bine.
ai rabdare sa se trezeasca lumea/sa ajunga la serviciu/sa deschida calculatoarele
Am reusit si eu pana la urma sa-l descarc dupa multe incercari...
Am downloadat şi eu acum. Între timp 16000 de descărcări din partea românilor
Pana la urma, ideea e ca IE sa aiba un concurent foarte puternic. Daca ar reusi si Yahoo sa aiba o pozitie asemanatoare fata de Google (pe publicitate platita), ce bine ar fi!
Am ajutat si eu la raspandirea Firefox-ului, l-am recomandat prietenilor, personal as dori sa dispara odata IE.![]()
se tine bine pe pozitii romania, deja am ajuns la 25.712 downloaduri.
dupa parerea mea, stam foarte bine, avand in vedere ca rusia are vreo 80.000
impresionant, nu?
keep dreaming...
mda.. l-am downloadat si eu .. si deja ma enerveaza... desi sunt fan firefox.. numai asta folosesc.. (ah.. si IE cand testez paginile site-urilor pe care le fac).. anyway.. ce ma enerveaza e urmatoarea chestie.. cand incep sa scriu o litera in bara de url imi arata tot felul de prostii ca sugestii.. de ex.. cu firefox 2 scriam S si seopedia era pe primul loc.. acum e pe locul 3.. sau cand vroiam sa intru pe statistics.ro scriam "st".. si era primul.. acum e primul un url care are pe la jumatate "st"
se poate remedia chestia asta?
Am un Catalog afaceri
Da, am observat si eu chestia asta.
Probabil ca se poate modifica din about:config, dar nu am avut curiozitatea sa caut.
Din SUA s-au inregistrat peste 2 MILIOANE SI JUMATATE de descarcari. Impresionant..
Si cand ma gandesc ca sunt unele tari din Africa in care s-a descarcat o singura data.
34,661 cu tot cu mine.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)