Tocmai am dat de situl asta pe net si inca ma dor ochiisau poate e arta post-moderna, pe care nu o percepe sufletul meu mic...
Daca stie cineva un site mai urat...
Tocmai am dat de situl asta pe net si inca ma dor ochiisau poate e arta post-moderna, pe care nu o percepe sufletul meu mic...
Daca stie cineva un site mai urat...
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Mai urat ca asta mai gasesti doar pe .piczo.com
Sunt site-urile alea cu aspect de brad de Craciun, cu mult sclipici si tot felul de scripturi luate de pe alte site-uri
M-ai zapacit de tot cu site-ul asta...![]()
Dumnezeule, unde l-ai gasit?
incredibil.nu are adsense, ce minune
![]()
Ultima modificare făcută de Adrian Poputoaia; 31st May 2008 la 18:00.
interesant topic dar l-ai aratat tu pe cel mai urat din prima si nu o sa se mai posteze altele ca sa se creeze un top![]()
Ma dor ochii daca mai intru inca o data !
Trebuia sa scrii in titlul subiectului " Cele mai urate siteuri " si poate asa mai postam si noi altele !
nu pot sa modifi titlul threadului
oricum, daca nu il modifica un moderator, eu zic sa punem in continuare ce gasim![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
S-a rezolvat copii. Dati-i drumul cu link-urile![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La cat de incarcat e, cred ca a muncit mult la el. Si mai cred ca deschidea sursa si mai dadea paste la cate ceva in ea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)