Salutare!
Parerea mea e ca se deosebesc destul de greu iconita de read de iconita de unread. Nu stiu de monitoarele voastre, dar pe ale mele nu se vede bine. Propun iconita asta ca iconita de read:
Andrei
Salutare!
Parerea mea e ca se deosebesc destul de greu iconita de read de iconita de unread. Nu stiu de monitoarele voastre, dar pe ale mele nu se vede bine. Propun iconita asta ca iconita de read:
Andrei
Nu e buna iconita aia, trebuie ceva mai aprins, ca doar e unread! Un orange-rosu ceva... <span style="color:#CC6600">#CC6600</span> sau <span style="color:#CC0000">#CC0000</span>![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
my bad, vroiam sa spun read.
Astfel iconita de unread topic-urile noi adica vor avea:
Iar iconita read pentru cele deja citite va fi cea propusa:
Nu vi se pare mai bine?
Andy,
Mersi. Cunosc problema dar nu am avut timp sa ma ocup.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
N-ai pentru ce Razvane, te inteleg perfect. La urma urmei a fost o zi plina asta cu schimbatul softului.
Respect,
Andrei
Daca tot se vb de iconite read/unread - ar mai trebui schimbat la fiecare articol iconita mica de langa data ( Icon Nov 27 2005, 02:06 AM ) - mai pe scurt asta : http://forum.seopedia.ro/style_images/1/to_post_off.gif si bagata si una portocalie pt posturile necitite.
Presupun ca are functia asta instalata...
P.S. - partea pt admini+moderatori a fost scoasa cu totul?
Boingeanu Ben
Albastra! in nici un caz portocalie!
B) B) B) B) B)Postat în original de andypopa @ Nov 29 2005, 07:09 PM) [post=7312
<span style="color:#FF6600"><span style="font-size:24pt;line-height:100%">Portcalie rulez supreme!</span]
Albastra! in nici un caz portocalie!
[/QUOTE]
B) B) B) B) B)
<span style="color:#FF6600"><span style="font-size:24pt;line-height:100%">Portcalie rulez supreme!</span></span>
B) B) B) B) B)
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Ai uitat sa bagi "w00t'. <_< O fac portocalie pana la urma
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)