Ce ziceti de tema asta pt wordpress invatamant.freehostia.com
Ce ziceti de tema asta pt wordpress invatamant.freehostia.com
ca asezare e frumos,culorile bine, dar header-ul mai ales scrisul din dreapta trebuie sa dispara![]()
am modificat headerul am lasat doar numele acuma sper ca e mai bine
acum e alta treabadar vezi incearca sa folosesti ca culoare la font un verde deschis cu verde inchis...un gradient ceva si cu putin shadow in spate cam la 22-25% opacity
Extraordinar de greu de citit. Acel background verde este foarte obositor.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cam obositoare tema asta wordpress,daca as fi un cititor al acestui blog(desi este improbabil chiar si in viitor,pt. ca urasc prezentata de tine de a face "bani pe net" in modul asta...),as obosi de la verdele tipator de pe fundal,header-ul tot la fel verde...culorile sunt vii,dar prea tipatoare.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Vad ca tu esti cam analfabet...2 greseli de gramatica in doar 20 de cuvinte...stai destul de rau cu limba romana,daca scrii tot asa si la scoala...cred ca o sa fi in aceiasi clasa si la anul...(si in plus postul anterior scris de mine a avut rolul de a te sfatui,si nu accept sa fiu luat la misto...ca doar nu am fost la aceiasi cresa impreuna...).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Invatati sa comunicati normal va rog, sau voi inchide thread-ul. Multumesc![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
eu asta vad la ora asta ....
Error establishing a database connection
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)