Pentru ca doar mesajul meu mai lipsea, nu vad rostul acestui thread ?
Pentru ca doar mesajul meu mai lipsea, nu vad rostul acestui thread ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
probabil e ca in bancu' ala, am masina, am bani... nu caut nimic, doar ma laud
A murit Pruteanu... poate a citit acest thread, si de aia a murit de inima (D-Zeu sa-l ierte)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Sunt unul dintre cei care se ocupa de administrarea site-ului DoarPetrolul.ro si dam voie sa-ti raspund la sentimentul de uimire ce te-a cuprins in urma mesajelor scrise pe guestbook-ul tau de catre niste utilizatori ai site-ului nostru(mesaje care le-ai sters binenteles).
Noi doar ti-am atras atras atentia ca ai copiat meniul, problema este ca acest lucru atrage dupa sine, din punct meu de vedere, copierea continutului site-ului nostru!Si aici intervine problema noastra: nu poti copia un continut ce apartine altor persoane fara a avea acceptul lor!Logic, moral, legal am dreptate dar probabil in Romania nu prea conteaza acest lucru!
E vorba ca aceste articole publicate de noi au fost redactate, in mare masura, de catre noi!Noi am cautat sa gasim cat mai multe informatii prin ziare vechi, carti etc si nu ne convine sa vina cineva sa dea copy&paste si gata site-ul!In afara de istoria clubului, restul articolelor nu le vei gasi pe internet!Oare de ce?
Concurenta?De ce ne-ar fi frica de concurenta?Atata timp cat concurenta nu inseamna clonarea site-ului nostru ea e bine venita!
Va urez o zi buna.
Deocamdata csmpetrolul.ro a copiat structura meniului site-ului DoarPetrolul.ro!Oricum asta nu e mare suparare, dar automat daca csmpetrolul.ro ne copie structura meniului trebuie sa ne asteptam, in scurt timp, sa vedem articolele noastre pe site-ul lui/lor![]()
Motivul fiind destul de simplu: acele articole sunt exclusiv publicate pe DoarPetrolul.ro, ele reprezentand creatia noastra, automat ele nu pot fi preluate din alta sursa pentru ca acea sursa nu exista.
Sper ca m-am facut inteles![]()
Ok .. Pot inchide acest subiect. Nu a inceput cum trebuie, si cred ca s-a lamurit cine a copiat pe cine.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)