Imi puteti da o lista de programe (incercate de voi) de facut sigle/bannere, sau site-uri cu asa ceva?
Mersi!
Imi puteti da o lista de programe (incercate de voi) de facut sigle/bannere, sau site-uri cu asa ceva?
Mersi!
Incearca freeware:
GIMP - The GNU Image Manipulation Program
Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing
Sau cu plata: Adobe Photoshop sau Corel
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Sunt si eu interesat de mai multe programe profesioniste(freeware sau cu plata) capabile de realizat sigle,bannere etc.As dori sa postati mai multe nume de programe.(desigur daca stiti,ati auzit de ele sau chiar le-ati incercat.).
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Corel Paint Shop Pro si Flash
Problema e ca eu nu prea ma pricep la design (vezi sigla de pe site), si as recurge la o metoda cu template-uri si tot felul de imagini predefinite
![]()
Problema cu generatoarele de bannere este ca te limiteaza foarte mult - probabil se reduc la cateva template-uri si cateva efecte. Cred ca o solutie mai buna ar fi sa rogi/sa platesti pe cineva sa te ajute...
Oricum, poti incerca : www. 123-banner. com/creator.php?ba=p - poti uploada si folosi pozele tale. Problema e ca trebuie sa platesti abonament ca sa obtii bannere fara logo-ul lor.
Mai poti folosi o chestie care se cheama "1 Cool Flash Banner" sau ceva de genu' - o sa il gasesti destul de repede... Dar si asta e foarte, foarte limitat.
Dar daca vrei sa o iei usor si sa inveti (destul) de putin flash - poti incepe aici - flashvault. net - sunt niste tutoriale interesante!
Multumesc celor care au postat pana acum solutii la problemele noastre.Daca mai stiti programe(generatoare) de bannere,sigle,logouri etc. va rog postati aici raspunsurile voastre.
Ultima modificare făcută de johnyk_vl; 13th March 2008 la 20:56.
Daca vreti banere in flash va pot ajuta eu, contra cost normal![]()
Cateva bannere pe care leam facut.
Bannere flash, flash banner, banere in flash
I love flash!!! http://www.webdesign-flash.ro
Trimite-mi PM cu preturile pe care le practici.Multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)