Acu vroiam sa zic sa il lasam in pace ca probabil e cu sticla de Beck in mana pe plaja. Distractie faina, incepe sa se apropie si pentru mine vacanta incetisor.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
sa vina pozele cu gagiceleeee!!!)
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Apropo de concedii: anul asta o sa ma destrabalez ... ma duc in concediu 7 zile, asta luand in considerare ca in ultimii 7 ani am plecat cate o zi - doua.
blog Daniel Buca
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
pai sa stii ca stirea aia cu fata de la PWC sau Ernst (nu mai stiu exact) m-a linistit.
vorba aia: indiferent cat ai castiga nu merita sa iti distrugi sanatatea si viata ... si mai am si un copil de crescut.
blog Daniel Buca
misu, nu prea multe gagici, za future wife da la coaste :-).
mariusel, e super, mai tarziu pe plaja cred ca o facem lata! vin valurile.
Si eu vreau !!! Distractie masiva, arunca o picatura de bere pe plaja pentru sufletul nenorocitilor care stau acuma in fata la calculator.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
pune-mi si mie o bere la rece sau mai bine vreo 10... ca pe 23 luna asta sosesc si eu. Pana atunci inca vreo 2 restante..inca vreo 2 site-uri de facut..stres...
:)
M-am saturat de mare, eu vreau la munte.Sa o vezi zilnic de 24 de ani parca iti trece cheful.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)