Sambata "o cer" pe prietena mea.
Sambata "o cer" pe prietena mea.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristi, de ce esti rautacios?
Lasa omu' sa se insoare ca vorba aia, nu esti barbat adevarat pana nu construiesti o casa, plantezi un pom si faci un copil
Eu doar casa mai tre s-o fac, acum imi caut cursuri online de zidar![]()
keep dreaming...
@crash: eu am plantat un pom (păr) pe terenul unde imi voi construi casa si unde se va juca copilul, mai am nu?
da, da.. one down, two to go![]()
iti doresc succes, astept sa vad pozele cu casa, iar copilul sa se dea pe bicicleta prin curte
ps. - eu am plantat asa: cires, mar, soc, cais, piersic (pe care l-au altoit niste experti mai apoi si acum face niste mutatii genetice), copilul vine prin noiembrie asa, iar casa... well cu casa e cel mai greu, dar incet incet, caramida cu caramida... o sa fie gata
keep dreaming...
Si eu am facut tot .. si acum dorm 1 ora pe noapte, si ziua sunt zombi.
Ca sa nu zic ca nu am voie sa merg nicaieri, ca nu pot sa am intalniri peste 8 seara, si ca nu mai pot sa-mi las papucii in mijlocul camerei.
Si punctul forte este ca sunt obligat in fiecare seara sa caut a dracu mama ei de broasca testoasa pe unde mama naibii se baga ea, sub toata coclaurile de la mine din casa.
Deci trist![]()
Cristi, ma sperii![]()
Nu pe tine vreau. Pe Big
Tu deja esti pierdut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)