Am sa intreb pe cei mai experimentati ca mine, cam ce potential credeti ca are un astfel de site [ poza trafic organic ], ati investi in asa ceva sau e prea mic? 1000+ keywords TOP 100.
Am sa intreb pe cei mai experimentati ca mine, cam ce potential credeti ca are un astfel de site [ poza trafic organic ], ati investi in asa ceva sau e prea mic? 1000+ keywords TOP 100.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Depinde de nisa si de potentialul de remunerare pt fiecare actiune (click/conversie/etc).
Nisa este generalista, cu de toate pentru toti, gramatica, amenzi , reumplere cartuse, IP TV, ... deci din toate cate ceva. Ma refeream la faptul ca are in clipa de fata un CTR mic, adica din punctul meu de vedere se poate urca fara mari investitii la 15%. Trafic RO, deci la AdSese ar fi cam 8 centi/click.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)