Eu am marca inregistrata numele site-ului meu, pur si simplu nu am vrut sa risc o batalie legala daca altcineva ar fi inregistrat marca si eu aveam site-ul.
Eu am marca inregistrata numele site-ului meu, pur si simplu nu am vrut sa risc o batalie legala daca altcineva ar fi inregistrat marca si eu aveam site-ul.
Vremea ido Prognoza Cluj. Aici se învață istorie pentru bacalaureat.
O. Cosmin, ai dreptate; in sensul ca poti inregistra "fotbal" ca marca de biscuiti. Nu cred ca la cazul asta s-a referit colegul.
Asa e, n-am fost riguros in raspuns.
Completare binevenita in spiritul problemei.
In alta ordine de idei am cunostinta de o marca inregistrata inainte de 1995 de tipul "Catering Bucuresti" (exemplu fictiv) pe clasa respectiva. Probabil o lipsa de atentie a consilierului care a aprobat aceasta denumire de marca. Totusi detinatorii acestei marci nu au castigat niciun proces intentat celor care au folosit in pliante, siteuri sau spoturi video expresia respectiva. E drept ca dupa notificare acestia s-au adaptat intercaland un alt cuvant intre cele doua ale expressiei respective.
Nu mai CAUT content writer
Guys, dau un exemplu imaginar dar care are legatura cu realitatea in contextul asta.
Cineva are Fotbal.ro si scrie despre fotbal. Eu vreau sa deschid Fotbal.org si sa scriu tot despre fotbal. Este posibil ca cei de la Fotbal.ro sa aiba marca inregistrata pe asta iar eu sa am probleme pe Fotbal.org, avand acealasi domeniu de activitate?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@lovelive - astepti sedinta de consiliu care sa decida? Eu am avut noroc ca veneau alegerile si au facut una inainte ca sa mai faca si ei ceva....
Pe ce perioada se poate inregistra o marca la OSIM?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)