Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Google isi continua drumul spre monopolizarea web-ului

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

byrev, cred ca majoritatea celor de aici de sex masculin si cu orientari sexuale, hai sa zicem normale, suntem fericiti cu o nevasta frumoasa care ne iubeste... Insa aici discutia este alta... Printre zecile de metode a reusi pe www cu un business, una dintre ele, si poate cea mai buna, se numeste Google... Fie ca ne place, fie ca nu, fie ca ne convine, fie ca nu...

Acum, daca unul, prefera sa renunte la aceasta ... sansa, metoda, sau cum vrei tu sau altcineva sa o numeasca, nu este decat problema lui, si inseamna ca a gasit solutia mult mai buna, de a inlocui Google... Ce pot spune... Bravo, tie si celor care reusesc si fara Google... Insa o singura intrebare am... Spui ca ai un site la care iti vin 10% din Google... si ca nu e prea grozav... Cum ar sta treaba daca ai avea 80% Google + ceilalti care ii ai acum din alte surse? Probabil mult mai bine...

Legat de partea asta cu mailul, sincer, nici mie nu imi surade ideea sa imi scormoneasca Google prin mailuri (altele decat gmail) sa imi serveasca reclame sau stiri... Insa ce este important este ca ai aceasta posibilitate, si mai mult decat atat, ai posibilitatea sa o si refuzi...

Numai bine..

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Cred ca a trecut de mult vremea MS sux, traiasca Linux, sau alte actiuni genul asta. Cand e vorba de bani orice trafic legal si targetat e binevenit.
    sunt de acord cu tine in cazul asta!
    eu insa nu am spus ca nu am vizitatori din google, yahoo, msn, etc... ci doar ca aportul nu este majoritar de acolo! Incerc sa obtin cat mai multi userii din alte surse, forumuri, bloguri, portaluri, directoare, etc... nu prea'mi place ideea sa depinde numai de motoarele de cautare!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    aaa... si din experienta paremi'se mie sau tonul din intrebare era cam sarcastic ... sau ca administrator'ti permiti sa "vorbesti de sus" !?
    Cred ca mai degraba "citesti/auzi tu de jos".

Momentan, cel mai bun trafic il aduce Google. Alte forme de promovare sint cam depasite dpdv al traficului.

Dacai ai citit ce e pe forum, poate ai observa ca sint subiecte si despre alte forme de promovare.

"userii din alte surse, forumuri, bloguri, portaluri, directoare, etc" sint cu n % mai mici decat cele aduse de pe Google sau Yahoo!.

Acum ca administrator imi permit sa iti atrag atentia ca ai facut multe posturi (cat sa iti postezi un link pe forum) intr-un timp scurt si pe subiecte destul de vechi. Nu avem nevoie de asemenea useri. Daca ai ceva de spus, spune..dar nu pentru un link.

Ptr. ca ala poate fi scos oricand daca nu ai un comportament conform.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    sunt de acord cu tine in cazul asta!
    nu prea'mi place ideea sa depinde numai de motoarele de cautare!
    Excelent punct de vedere. Mult mai corect decat in varianta "nu ma intereseaza Google".

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Thumbs up Off !

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ptr. ca ala poate fi scos oricand daca nu ai un comportament conform.[/I]
    nu ma supar! ideea a venit, a fost postata, a fost citita, a trecut !
    cat despre link , mi'era indiferent care era si unde era... si nici nu stiu despre care intradevar este vorba, stiu ca era vb de 10 mesaje ca sa pot sa dau o referinta, o adresa, un link, un url... orice cu http:// dar nu in interesul vadit de reclama sau alt motiv!
    Scoate'l, editeaza'l , redirecteaza'l ... nu are nici o importanta acum, oricum mi'am facut o oarecare parere despre forum asa ca nu ma supar!

ca mai toate forumurile unde sunt cativa care au experienta trebuie sa fie si cativa de care sa'si bata joc (cei care au curaj sa puna un post...) e ceva natural, insa eu cand am de spus, spun si nu ma rusinez sa spun pe fata! Iar nota de sarcasm din raspunsuri nu o vad doar eu, 'ti sare'n ochi!
    In general in forumuri am fost oaie neagra tot timpul pentru ca nu pun capul jos.. nu am de ce, nu am motiv, nimeni nu'mi este superior in nici o privinta, nu am motive sa ma sperii de ceva! Insa pe parcurs cei care m'au lasat sa fiu eu, asa cum sunt, au vazut ca au facut bine pentru ca au pe cine se baza, cuvantul meu, cat de mic si fara importanta pare, conteaza !

----------------------------------------------------
    ON!

Era vb despre o idee o opinie privind google, motorul de cautare cu care am crescut... urmaream periodic numarul de linkuri indexate de google pe vremuri si ma minunam cand facea update ce bucuros eram ca crestea vazand cu ochii... mdea, uite ca mi'am schimbat parerea despre google! Ceea ce este acum nu este ce era atunci! Stii cum e vb: Nu e iarna cum e vara si nici grau ca secara ! Personal prefer live de la msn pentru cautari, mai ales cand caut imagini unde este de departe cel mai bun!
    Ultima modificare făcută de byrev; 27th February 2007 la 18:44.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

byrev, toti avem cate ceva de invatat. Eu spun ca faci mare greseala cand spui "eu sunt cel mai tare", "nimeni nu e superior"

My 2 cents, poate e mai bine sa fii rezervat in ceea ce scrii. Daca vrei sa spui ceva e ok, daca sunt prostii sunt ok, dar adaca le si ridici in slavi deja e altceva.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    byrev, toti avem cate ceva de invatat. Eu spun ca faci mare greseala cand spui "eu sunt cel mai tare", "nimeni nu e superior"

My 2 cents, poate e mai bine sa fii rezervat in ceea ce scrii. Daca vrei sa spui ceva e ok, daca sunt prostii sunt ok, dar adaca le si ridici in slavi deja e altceva.
    nu am spus: "eu sunt cel mai tare"
    "nimeni nu e superior" nu este nici un neadevar aici (numai ca nu e locul de argumente pe tema asta)

My 2 cents mdea ... / min !

Ultimul POST OFFTOPIC Aici ! Indiferent ce va urma referitor la mine nu ma mai intereseaza. AVETI DREPTATE TOTI!
    Daca se poate nu ma deranjeaza daca un moderator va binevoi sa stearga tot ce am scris offtopic! (ma ambalez degeaba) ... sa ramana threadul curat!
    Ultima modificare făcută de byrev; 27th February 2007 la 18:52.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Disparitia si reaparitia site-ului meu pe google
    De axentelivia în forumul Teste
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th June 2011, 16:41
  2. Dotcommerce continua sa dea tzepe!
    De papucei în forumul DotCommerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th June 2009, 11:53
  3. Drumul de la PR 3 la PR 0
    De kuerten în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 28th January 2009, 14:14
  4. Apartament 2 camere Drumul Taberei
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th March 2007, 23:46
  5. Google nu citeste partea in engleza a site-ului
    De rolegal în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2007, 16:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •