byrev, cred ca majoritatea celor de aici de sex masculin si cu orientari sexuale, hai sa zicem normale, suntem fericiti cu o nevasta frumoasa care ne iubeste... Insa aici discutia este alta... Printre zecile de metode a reusi pe www cu un business, una dintre ele, si poate cea mai buna, se numeste Google... Fie ca ne place, fie ca nu, fie ca ne convine, fie ca nu...
Acum, daca unul, prefera sa renunte la aceasta ... sansa, metoda, sau cum vrei tu sau altcineva sa o numeasca, nu este decat problema lui, si inseamna ca a gasit solutia mult mai buna, de a inlocui Google... Ce pot spune... Bravo, tie si celor care reusesc si fara Google... Insa o singura intrebare am... Spui ca ai un site la care iti vin 10% din Google... si ca nu e prea grozav... Cum ar sta treaba daca ai avea 80% Google + ceilalti care ii ai acum din alte surse? Probabil mult mai bine...
Legat de partea asta cu mailul, sincer, nici mie nu imi surade ideea sa imi scormoneasca Google prin mailuri (altele decat gmail) sa imi serveasca reclame sau stiri... Insa ce este important este ca ai aceasta posibilitate, si mai mult decat atat, ai posibilitatea sa o si refuzi...![]()
Numai bine..

Răspunde cu citat