Ai plati pentru un astfel de serviciu?
Am ceva experienta in spate in promovarea si optimizarea siteurilor, si pe langa proiectele proprii, ma gandesc sa incerc sa ofer niste servicii pentru utilizatorii de aici. Ar fi mai multe posibilitati, insa vreau sa stiu daca ar exista potential, daca ar fi persoane interesate de serviciile urmatoare:
1) Vanzare de advertoriale pe 10-20 de siteuri cu autoritate buna, articole unice, construite pe domenii expired, cu vechime mare si linkuri bune spre ele.
Ati cumpara un pachet pe cele 10-20 de siteuri atata timp cat ponderea articolului este de 1 articol cu link la 2 fara link extern, astfel incat sa fie destul de curate? Costul pe pachet fiind cuprins intre 80-100 euro.
2) Comunicate de presa pe 10-15 siteuri dintre cele mai bune din Romania. Multe dintre ele necesita abonament anual/lunar din partea mea, articolele vor fi scrise la 400-500 cuvinte. Aici ar putea intra in acelasi pachet si postarea de articole pe directoare de articole curate si puternice.
3) Un serviciu mixt de ridicare a siteurilor noi si nu numai, care sa contina atat comunicate de presa, directoare de articole, advertoriale pe blogurile pe care le administrez, sateliti pe proprietari web 2.0, linkuri din profile puternice, si tot ce mai este nevoie. Serviciul fiind facut astfel incat sa garanteze pagina 1 pentru un site nou de micronisa.
4) Serviciu creare + ridicare site care va consta in: voi alegeti o micronisa sau va sugerez eu, eu cumpar domeniul, gazduire, instalez si optimizez siteul, adaug un numar de articole, aduc linkuri, il duc in pagina 1 sau pe pozitia ceruta.
Vreau pareri constructive, in ce conditii ati cumpara astfel de servicii, ce sume ati fi dispusi sa achitati pentru acestea, orice parere e bine venita, chiar si critica fiind.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.