Asadar, acum vin de la vizionari si vreau sa spun ca ma doare capul. Toti pun poze dementiale, preturi astronomice iar locatiile sunt dezastru. Nu inchiriez ca sa lucrez ca freelancer. Vreau sa imi iau si 1-2 persoane in echipa.
Am nevoie de 2 camere obligatoriu.
M-am gandit si la varianta sa inchiriez o vila apoi sa subinchiriez insa eu am nevoie urgent de un birou unde sa am doar eu acces, exclus hub-uri.
In 300 de euro sa nu gasesc un birou decent, e strigator la cer.
Astazi unii cereau 200 euro pe un birou de 20 mp dar geamurile erau din alea tip caramizi, calorifere ceausiste si preretii cu tencuiala cazuta.
Nu inteleg cum a putut cineva sa stea in asa ceva.
Welcome to the jungle. Asta e piata imobiliara: poze faine, realitatea difera.
Eu am avut biroul in zona 1 Decembrie (sector 3). Cladirea se numeste Socumm si este, probabil, un fost camin. Acum sunt numai firme in toata cladirea, fiecare firma cu camera ei (unele firme au si 3-4 camere). Camerele arata chiar decent, ai cam 18-20mp, poti pune 2-3 birouri lejer (noi aveam 3 birouri). Pretul era mai mult decat accesibil, intre 400 si 500 lei/luna in functie de etaj.
Aici ai un numar de telefon (sper sa mai fie valabil) : 021/3453033
Poti incerca, mai ales ca e la tine in sectorul 3, mai exact Str Mizil, nr 2C.
Birou de închiriat în Bucuresti, Militari - X5TV0400U
Aproape de Poli, sanse ceva mai mari sa angajezi 1-2 studenti(e).
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Este superb biroul dar este foarte departe de mine.
Am gasit un apartament pe la Unirii in pret decent. Este inca in renovare. L-am luat direct de la proprietar si am convenit sa imi dea altul pana termina de renovat. Acum sa vad cum rezolv cu netul si in sfarsit dupa 2 saptamani de cautari sa ma asez si eu linistit si sa ma apuc de treaba.
Birouri ieftine ni Bucuresti sunt pe Bd. Energeticienilor, un fost camin, 150 euro o camera.
Salut, stiu ca mai sunt birouri ieftine de inchiriat pe Bd-ul. Constructorilor sau am mai vazut undeva langa statia de metrou Pacii (la 6 euro / luna).
Cam pe astea le stiu la preturi bune.
:)
De fapt conteaza mult zona, mergi mai periferic poti sa ai preturi mai mici dar mai putine oportunitati, depinde.
Eu am cautat in zona mea ( Bucurestii Noi) de prin noiembrie, abia acum am prins ceva ok ( sau pentru nevoile mele )
Demisol, (aproape) open space, stradal, 170mp, 550 euro.
In concluzie as spune ca de multe ori merita sa astepti si sa cauti, binenteles daca nu esti f presat de timp.
38250707_2_644x461_4-camere-bucurestii-noi-chitila-saradei-100-000-e-fotografii.jpg
38250707_8_644x461_4-camere-bucurestii-noi-chitila-saradei-100-000-e-.jpg
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)