Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Userul gamerap - inselatorie sau nesimtire?

hyde este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    48
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit Userul gamerap - inselatorie sau nesimtire?

Am convenit cu userul gamerap sa ii cumpar cuponul adwords pe care-l vinde aici Vand cod AdWords 300 RON cu 120 lei, cu plata paypal cu urmatoarele conditii:
    - ii platesc codul
    - intra pe teamviewer si introduce el codul in contul meu adwords (i-am specificat ca e cont vechi si a zis ca sigur functioneaza)
    - daca nu e ok codul imi da banii inapoi.

Codul nu a functionat pe contul meu pentru ca e bun doar pentru conturi noi iar acest user, dupa ce ma asigura ca imi trimite banii inapoi, imi zice sa-mi fac alt cont adwords pentru ca el mi-a dat codul si nu imi mai da banii inapoi.

Scriu acest mesaj pentru ca nu pot scrie pe acel topic ca sa avertizez si pe alti useri de ce tip de om este vanzatorul. Si tot el imi zicea ca nu am reputatie pe forum ca sa aiba incredere in mine....

Pot furniza toate mesajele dintre mine si el.

Daca isi permite sa-si piarda reputatia aia de 14 puncte pentru 30USD .... mare om, mare caracter!? NOT!

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce reputatie sa-si piarda? ai vrut sa cumperi un cod adwords ai primit un cod adwords, unde ii inselatorie?

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    48
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Am specificat de la inceput conditiile in care facem tranzactia si le-a acceptat. Mi-a confirmat ca acel cod functioneaza si pe conturile vechi pentru ca asta a fost conditia de a-l cumpara. Plus ca mi-a zis ca-mi returneaza banii daca nu este ok codul.
    Refuzul de a returna acei bani ce ti se pare ca e?
    Stiu, sunt nou pe aici, nu am posturi, reputatie etc dar am un cuvant pe care mi-l tin.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Foarte interesant subiectul. Asteptam sa vedem ce se mai intampla. O replica de la gamerap?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Cum replica de la gamerap? Eu cum imi strang negativele daca nu scriu aici? Jumatate din negativele pe care le am le-am strans in astfel de conditii.
    Pe bune, chiar nu ma pot abtine. Nu ca vreau sa ma bag in seama dar nu suport nedreptatile...
    Dar, vorba ta, sa asteptam replica lui gamerap.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de hyde Vezi Post
    Codul nu a functionat pe contul meu pentru ca e bun doar pentru conturi noi
    Am primit si eu anul asta un astfel de cod de 300 de lei pentru un cont inactiv facut in 2013 .
    In 2013 cand am initiat prima campanie am primit bonus cei 200 de lei dupa ce am cheltuit initial suma minima, in jur de 40 si ceva apoi am mai incarcat inca 50 fiindca google nu vroia sa imi dea bonusul motivand ca am incarcat prea putin.

Curios e faptul ca atunci ar fi trebuit sa primesc de fapt 400 de lei bonus nu doar 200.
    Am achizitionat un produs de la Metro (mai mult pentru cupon) pentru care am primit (pe email de la Metro) un cupon adwords in valoare de 200 de lei.
    Fiind cont nou ar fi trebuit sa primesc inca 200 de lei pe langa cuponul Metro insa baietii de la Google s-au gandit ca merit doar 200 de lei bonus.

Nu il cunosc pe gamerap dar nu cred ca a planificat aceasta situatie, cred mai degraba ca si el a fost pus intr-o situatie penibila de catre google.
    Ultima modificare făcută de IulianC; 13th March 2016 la 10:14.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Personal, pentru a preintampina acest gen de probleme, pentru ca de regula aceste cupoane se emit gratuit si se pot folosi doar pe conturi noi, as interzice vanzarea de vouchere adwords in marketul seopedia. Cum de altfel as interzice si vanzarea de conturi adsense.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    8th December 2013
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    48
    Posturi
    71
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Nu il cunosc pe gamerap dar nu cred ca a planificat aceasta situatie, cred mai degraba ca si el a fost pus intr-o situatie penibila de catre google.
    Din pacate s-a pus singur in aceasta situatie cand a refuzat returnarea banilor (120 lei) dupa ce toate detaliile au fost stabilite initial.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.787
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de gamerap Vezi Post
    Nu stiu unde se poate folosi, si nici cum se afla. 120 este pretul
    Sansele de a lua teapa cand nu stii ce cumperi sunt de 99%! El s-a spalat pe maini de cand a postat ca nu stie nimic despre subiect, trebuia sa stii tu ce cumperi, daca merge, etc.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Nu ca vreau sa ma bag in seama dar nu suport nedreptatile...
    Stai linistit. Nu o sa fie nimeni nedreptatit.

Gamerap, daca deal-ul a fost cel descris de initiatorul topicului, te rog sa ii returnezi banii. Stii ce se intampla cu teparii. Sper ca nu vrei sa ne arati ca esti unul dintre ei.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. KaaOnline - incercare de inselatorie
    De staycu în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 65
    Ultimul Post: 18th May 2012, 21:50
  2. La nesimtire :)
    De Robert în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th February 2009, 13:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte