Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: O clarificare

  1. #1
    Avatarul lui Dan
    Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    107
    Data īnscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    107

    Implicit O clarificare

    Seopedia nu are reclame si nu castiga vreun ban de pe urma nimanui (vorbim de trecut si prezent, viitorul nu-l stie nimeni)
    Administratorii si moderatorii nu au oferte active pe forum. Si daca au avut sau o sa aiba, nu ies cu nimic din tipare (o pot face ca oricare altul)

    Toti cei care se ocupa de forum (de la administrare pana la gazduire) o fac gratis, benevol, un fel de munca patriotica, munca in folosul comunitatii.

    Incercati va rog sa nu ne mai luati la misto la nivel administrativ. In sensul ca vad ca majoritatea celor noi, de-a lungul timpului, au incercat sa ne prezinte cate o lectie despre cum ar trebui sa luam deciziile, despre cum ar trebui sa arate forumul, cum ar trebui sa fie marketplace, cum ar trebui administrat etc. Serios, nu e cazul. Daca exista o problema, o pot rezolva userii vechi, nicidecum cei care au intrat de 3 zile si au si ei o parere.

    Alternativ: faceti-va mai frate forum cu regulile voastre, dupa ideile voastre! Cine va opreste?

    Forumul de fata este in forma actuala (probabil unul din cele mai bune de IT, in ciuda reactiilor de genul "se duce de rapa forumul") datorita regulilor si modului in care este moderat.

    Acuma, la nivel personal, nu va opreste nimeni sa faceti misto de mine daca am spus o prostie sau daca am pus o cratima unde nu trebuie.

    Si inca o nota personala:
    Daca vad in lista de la "what's new" un nume care se repeta la 10 topicuri, incerc sa-l opresc printr-un avertisment. Pentru ca sa dim seriosi, cine are 10 pareri beton despre 10 subiecte diferite intr-un timp asa scurt? Si fireste, daca nu ne oprim la 10 (un numar oarecare) ce facem, asteptam sa vedem 30 de pareri si apoi un "vand domeniul amfugitcubaniidepaine.ro, e superb dar nu am timp sa ma ocup"?

  2. #2
    Avatarul lui Pīrvan Marian
    Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    26

    Implicit

    Este bine ca nu e un forum facut strict ca sa faca administratori bani, stiu vro 2-3 forum uri romanesti care nu mai exista astazi, ma refer la forum-uri tot asa ba de seo, ba de development.
    Tin minte ca unul a ajuns la nivelul in care cerea bani pentru a posta in MarketPlace, cei de pe Digital Point va ca ofera posibilitatea de a iti posta oferta ta contra cost sau daca contribuii cu ceva, idei sunt vor fi mereu, dar este obositor uneori sa multumesc pe toata lumea ,motiv pentru care inteleg de trebuie sa fi uneori "rau".
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •