Daca ati avea tot timpul din lume si nici o grija a banilor, in ce proiecte open source v-ati implica sau ce alte proiecte ati crea?
Eu as face un joc de Android.
Daca ati avea tot timpul din lume si nici o grija a banilor, in ce proiecte open source v-ati implica sau ce alte proiecte ati crea?
Eu as face un joc de Android.
Caut cu jingle.ro.
Eu as fi beta tester pentru jocul creat de tine![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Hmm..ar merge o lada de bere
Sunt oarecum pe aceeasi lungime de unda cu inSecure. Ma gandesc la un tool de deploy (web interface) cu ansible integrat. Dar mai intai trebuie sa cumpar timpul de care am nevoie.![]()
In ciuda faptului ca am grija banilor mi-am ocupat timpul liber in ultimele luni cu un soft financiar-contabil foarte complex, dezvoltat in visual studio cu limbajul de programare C# si unul pentru restaurante (gestiune si pos). Mai nou am inceput un proiect web indraznet intr-o nisa care nu imi este foarte cunoscuta, cea a medicilor dentisti.
Caut cu jingle.ro.
Sunt mult mai priceput in C#… decat in php. Si asa ca am ales sa ofer calitate prin utilizarea unui limbaj de programare care il stapanesc foarte bine, si asta ma ajuta sa ofer in primul rand securitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)