Ban pana scrie o compunere pe tema data.
Si o posteaza pe OLX. (reclama mascata olx)Ban pana scrie o compunere pe tema data.
@OSC trebuie neaparat sa vinzi ceva pe marketplace? Parerea mea este ca la fel de multi utilizatori vor sa cumpere de pe seopedia pentru ca aici sun oameni care vand servicii de calitate si in plus este un mediu controlat.
Asa ca ai face bine sa nu fii primul care beneficiaza de noua regula
Sustine propunerea cu sansa a doua gen 48h pentru prima abatere si 7 zile pentru a doua abatare.
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Maxim 48 de ore, e practic un avertisment, nu o pedeapsa.
Propun o pagina dedicata noilor veniti, in care sa se gaseasca structurate pe scurt regulile de baza ale acestui forum, cu trimiteri catre informatia completa. Informatia e prea imprastiata, noii veniti o gasesc cu greu si de obicei numai dupa avertismente.
Da, imediat iti raspund, ma mai gandesc un pic.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Parerea mea e ca n-ar strica un topic de genul pus sticky in marketplace. Sa vada toti de ce nu pot deschide subiecte si ce tre' sa faca.
Retired
Ce trebuie sa faca o spune si Dan in OP, asta incearca toti sa faca sa acumuleze 30 de posturi, care de cele mai multe ori nu ajung nici la 5 sau 10 si apar bulinele rosii. Sustin initiativa si eu m-am cam saturat sa fie dezgropatii mortii zilnic, sa fie lumea doar de acord etc.
Eu sustin ideea in 3 etape ai calcat pe bec 24 de ore, ai x(3-4) buline rosii ca nou venit 7 zile, daca se continua ne pierdem vremea cu totii deci permanent sau 6 luni daca se poate.
Fara semnatura.
De acord cu tine Dan dar uite exemplu am contul din 2011, ce e drept nu am fost activ...si am posibilitatea de a posta numai in aceasta zona de incepatori... cum crezi ca as putea trece de 30 de posturi daca nu postez?
Te inteleg si foarte bine faci, ca incerci sa mentii ordinea aici dar sti cum procedezi tu acum?
Ex: te duci sa te angajezi si nimeni nu te va angaja pentru ca nu ai experienta necesara acumulata, pai bun dar daca nu se dau oportunitati cum se face experienta asta, singura? Corect?
Am sa tin cont de ce ai spus tu dar asta nu inseamna ca vin pe forum ca imi place cum arata smile-urile, nu? Eu vin sa comunic, promovez in credibillitate si sa imi vand serviciile care le ofer, nu ti se pare logica treaba?
Nope. Cum spuneam, Seopedia nu e OLX.
Daca ai ceva de vanzare, seopedia nu e locul potrivit.
Exemplul tau n-are nicio legatura cu forumul. Forumul e o comunitate, nu te da nimeni afara. Si nu te obliga nimeni sa stii ceva anume sau sa ai experienta.
In plus, cred ca poti posta oriunde CU EXCEPTIA marketplace-ului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)