Vechiul beonline ro va fi haionline ro, insa in constructie momentan
Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca google le-a dat acces la informatiile utilizatorilor adwords, sunt foarte deranjat de atitudinea celor de la telekom.
Sarind putin peste topic:
- am fost sa fac un nou abonament pentru un angajat. Am facut demersurile, insa avem nevoie de aprobare si ca putem veni maine dupa telefon si abonament. Ce aprobare? mai avem 7 abonamente la ei pe firma ........ ce aprobare ar trebuii nu stiu. Am fost la vodafone si am rezolvat tot pe loc, telefon, abonament, etc, fiind vorba si de un abonament nou, fara act constitutiv, doar o simpla declaratie pe proprie raspundere ca sunt administrator.
- am vrut sa schimb data facturari la serviciile fixe, desi avem internet, televiziune, telefonie fixa, telefonie mobila, vin pe 2 facturi diferite in date diferite. Nu se poate decat dupa ce expira unul dintre servicii. Absurd.
Unde adaug, prima data cand am facut abonamentele, telefoanele le-am primit dupa 2 saptamani, sa imbolnavit reprezentantul "Cosmote", pe atunci era Cosmote, si nu puteam apela decat la el, ca doar dansul se ocupa de persoanele juridice in Timisoara.
Iar acum incearca sa ma prosteasca si cu adwords.

Răspunde cu citat