Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Inregistrare in Registrul Operatorilor Intracomunitari - Adwords, Facebook Ads

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Concluzionand, pentru ca parerile sunt impartite, putem da un raspuns clar la urmatoarele 3 situatii, daca sunt adevarate sau false?

Absolut tot ce inseamna servicii din afara facturate pe PJ presupune obligativitatea inscrierii in ROI (din spatiul comunitar ma refer)
    1. Daca cumperi publicitate ca persoana fizica nu trebuie sa fii inscris in registrul operatorilor intracomunitari
    "A"

2. Google nu mai permite cumparare adwords pe persoana fizica, conturile apar ca firma, cum procedati? Va treceti date personale in campurile de firma?
    "A"

Daca factura vine din afara UE o poti inregistra in conta fara a fi neaparat inscris in ROI.
    3. La Fb ads nu trebuie inscris in registrul operatorilor, pentru ca fb nu e localizata in UE, spre deosebire de google, cu care ai relatie contractuala cu Google Irlanda.
    "A"

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Concluzionand, pentru ca parerile sunt impartite, putem da un raspuns clar la urmatoarele 3 situatii, daca sunt adevarate sau false?

1. Daca cumperi publicitate ca persoana fizica nu trebuie sa fii inscris in registrul operatorilor intracomunitari
    "A"

2. Google nu mai permite cumparare adwords pe persoana fizica, conturile apar ca firma, cum procedati? Va treceti date personale in campurile de firma?
    "A"

3. La Fb ads nu trebuie inscris in registrul operatorilor, pentru ca fb nu e localizata in UE, spre deosebire de google, cu care ai relatie contractuala cu Google Irlanda.
    "A"
    3. Facebook nu emitea facturile pentru clientii din EU prin Facebook Ireland Limited? Ori poate imi aduc eu aminte gresit...

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    3. Facebook nu emitea facturile pentru clientii din EU prin Facebook Ireland Limited? Ori poate imi aduc eu aminte gresit...
    Exista pe net o copie a unui Certificat de rezidenta fiscala pentru Facebook de la fiscul din irlanda .

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cateva cupoane adwords - vouchere adwords si vouchere facebook
    De geoawb în forumul Vouchere/Cupoane Adwords
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd September 2011, 19:23
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd September 2011, 19:23
  3. Vouchere adwords si facebook
    De edy12006 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th May 2011, 18:53
  4. Publicitate Facebook vs Google Adwords
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th November 2009, 13:41
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th January 2007, 21:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •