Da, asa este, dar sa o gandim asa la rece....nu ai 4,2 ron/luna sa iti platesti hostul si vrei sa faci afaceri...eu nu inteleg chestia asta.
Mi-am luat teapa si cu 1E, ce om poate fi ala care da teapa 1 E...imi este imposibil sa ma gandesc la caracterul lui....nu concep asa ceva...
Asta si pe mine ma depaseste... si sa vreau sa inteleg si tot nu pot!
Tepe "mici" mi-am mai luat si eu, pentru ca platesti in avans si nu iti trece prin cap ca poate sa-ti dea cineva teapa pentru cativa euro... sau primesti un discount pentru o plata in avans pe o perioada mai mare, si platesti... Pana la urma o sa se filtreze toti si in speranta ca nu or sa apara altii poate nu o sa ne mai luam tepe de genul asta...
Servicii de Promovare Online si Marketing.
George, eu cand am luat o asemenea teapa de la userul nerelansat am primit si ban 2 saptamani. Deci tu inca stai bine. In plus, au fost si aparatori, ca doar e vina mea (a noastra in cazul asta) ca doar nu o sa stea site-ul X n ani online...de fapt site-ul a stat putine luni.
Aaa...eu am dat si nume...si tot nimic
Deci...stay chill, bea o bere si uita.
Catelul Toto Fluierici de mai sus se crede in Twilight si a inceput iar sa latre la stele. Apropo, blogul e on de aproape o luna.
Cat despre problema lui George, eu am cumparat in urma cu ceva timp un link pe perioada nedeterminata. De la el. Care a devenit determinata, dupa 2 luni sau ceva de genul. Totul insotit de un mesaj pe Facebook in care mi s-a spus ca el, George, a primit un mesaj de la Google ca linkul nu e ok si ca blogul lui va fi penalizat.
Asa e in viata, uneori mai pierzi, alteori mai castigi.
Am cumparat acum 2-3 ani linkuri in valoare de peste 2000 euro pentru cineva. Pe 'viata'. Mai bine de jumatate din ele nu au apucat nici juma de an, daramite 2-3 ani, cum am batut eu palma pentru un link pe blogul meu (prelungit din 3 in 3 luni)
P.S: inca mai astept plangerea penala pe numele meu. Si astept...
bine ca ai cap, mai trebuie sa si gandesti cu el
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
sincer nici eu nu credeam ca un copil o sa-mi traga teapa si o sa-mi rada in nas ca asteapta plangerea penala...
@matei defect profesional. Continut ptr magazin de jucarii. Omul ma agaseaza de ceva timp. Am blocat email, dar vad ca insista. Astept plangerea penala in continuare![]()
nelansatule, arata un mesaj cand te-am agasat in ultimul timp, sa se vada si data...evident ca nu ai pentru ca esti nelansat. Defect profesional este atunci cand ai o profesie.
Iti pun un printscreen sa vezi cat reprezinta cei 80 ron pentru mine? E chiar asa greu pentru tine sa gandesti?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)