forum.seopedia.ro/link-uri-bannere/19809-vand-publicitate-pe-blog-generalist-pr3-7.html
Citeam ultimele posturi din subiectul de mai sus si mi s-a parut putin ciudat.
Tipul respectiv cumpara advertorial pe un site, plateste 85lei pe ele. Siteul pe care s-au cumparat advertorialele este lasat de buna voie in paragina, fara niciun avertisment pentru cei care au cumparat publicitate pe el, pentru ca nu mai este profitabil. Propietarul siteului si inca un utilizator care a postat ulterior nu vad nimic in neregula cu aceste fapte.
Vroiam sa stiu cati din cei care vand advertoriale si linkuri pe propriile siteuri gasesc normala aceasta practica, pentru ca mie nu mi se pare deloc normal. Daca platesc 85 de lei, cum spune cel care se considera "inselat" pe advertoriale m-as astepta ca linkurile mele sa fie tinute cel putin echivalentul perioadei de gazduire pe care suma platita o poate cumpara. Un cont de gazduire nu este nici 1¤, de 85lei s-ar putea tine siteul ON mai bine de 18 luni, daca nici macar perioada respectiva nu este tinut in picioare nu mi s-ar parea normal.
Cu siguranta de acum incolo voi stabili o perioada minima, vroiam sa stiu si cum privesti ceilalti totusi.

Răspunde cu citat