Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Dosarul Microsoft

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    41

Implicit

Si daca au prins-o pe Ritzi, ce ? E Ritzi la inchisoare ?
    Mi s-a mai facut o data scarba de Romania si-am plecat frumos 1 an jumate' la 12.000km distanta de cloaca asta, mi-am luat laptopul si familia si era cat pe ce sa nu ma mai intorc deloc.
    Acum mi-e si mai ciuda ca-mi dau seama ca am gresit cand am decis sa mai dau o sansa "patriei" .. deh, sunt sentimental uneori si asta costa !

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    S-ar putea sa nu mai avem pe cine sa votam pe 2 noiembrie ca tare mi-e ca o sa ii salte pe jumate' din candidati
    Eu am votat deja: Poporul Roman: Demiterea intregii clase politice romanesti

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Si daca presupunem ca a vrut (de exemplu) "cineva" sa "loveasca" in doar 2 persoane? Iar acele 2 persoane au zis ca daca tot "intra in mocirla" sa intre toti?

Dosarul este beton si foarte bine ca este expus public, incep multi sa inteleaga ce se intampla exact cu multe afaceri din Romania, doar ca este inceput politic si o sa se termine politic.

Politic e "tras de par", sunt curios cati dintre ministrii incriminati au semnat documente. 1, 2 maxim? Daca sunt 2 maxim, restul e doar can-can!
    E politic, nenea prim-ministru a sesizat DNA-ul imediat dupa ce a ajuns in aceasta functie. A vrut sa-i infunde pe Funeriu, Valerian Vreme si Boc, dar si-l infunda pe ta-su, Nastase.

"Corpul de control al premierului va sesiza DNA in legatura cu "utilizarea licentelor educationale fara temei legal sau contractual" incepand cu decembrie 2009, anunta Guvernul. Fostii ministri Daniel Funeriu si Valerian Vreme sunt acuzati de posibile fapte penale pentru ca ar fi promovat o nota, aprobata de Emil Boc, in baza careia Ministerul Comunicatiilor a achizitionat soft educational, desi aceasta achizitie ar fi trebuit sa se faca in baza unei Hotarari de Guvern, se arata intr-un raport publicat pe site-ul Executivului. Corpul de control al premierului Victor Ponta sustine ca Ministerul Educatiei a comunicat un necesar de licente educationale mai mare decat numarul real, fiind "angajata o suma cu 5,4 milioane euro mai mare decat era necesar"." -> Hotnews.

Ca tot ce face Ponta, gresit, s-a constatat ca respectivul contract era semnat din perioada 2001 - 2004. DNA-ul a mers la sursa si a dat de Alexandru Bittner. Bittner care are dubla cetatenie a plecat in SUA si-a vandut toate propietatile din Romania si si-a transferat banii in banci din America dupa ce a aflat de dosar. DNA-ul a sesizat IRS care a pus sechestru pe averea lui Bittner. Bittner de frica sa nu-si piarda banii a spus tot ... si asa a inceput totul.
    De ce m-am luat de Ponta? Pentru ca nu este in stare nici macar sa-si infunde "inamicii", desi era clar ca asta era obiectivul. Bittner este un bun prieten de-al lui Nastase si al afaceristilor(Petrache, Cocos ...etc) din partidul PSD.

O conditie a aderarii la UE a fost ca procurorii, corpurile de control si parchetele sa nu depinda politic, asa ca nu depind. Procurorii, judecatorii, procurorul general...etc, sunt independenti, nu depind de nimeni si nimeni nu le poate interzice sa ancheteze ori sa le impuna un anumit caz pentru ca nu depind de nimeni politic.

Scribul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th December 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    80
    Putere Rep
    23

Implicit

Imediat cum apare un dosar, toti incep cu "e dosar politic". Pe de o parte, inteleg, doar ca in ultimii ani, de cand s-au facut pasi importanti spre depolitizarea justitiei (stiu ce spun, am pretentia ca ma pricep, vreau sa cred ca in domeniul asta sunt echivalentul a ce e Tom pe SEO aici ). Sigur ca toti ii dau cu "e mana lui Basescu", dar, fara a fi basist, ci doar bine informat, zic sa nu luam chiar tot ce spune Antena 3 de bun. DNA a infundat o gramada de oameni de-ai lui Basescu, inclusiv pomenita Ridzi, care a fost condamnata de 2 instante la ani grei de puscarie (mai are o cale de atac, e adevarat, dar cu sanse practic zero) si in timp mai scurt decat "victima" Nastase.

Hai sa mai credem si ca mai sunt procurori si judecatori corecti si ca pot sa lucreze, in afara cazului in care stim noi sigur ca e dosar politic. Uite si un articol care sa va lamureasca de ce s-au schimbat lucrurile in justitie si de ce nu mai e vremea lui Nastase, cand niciun politician mare (sau mediu) nu patea ceva: JURIDICE.ro » Arc peste timp: de la justiția de acum 10 ani la justiția de peste 10 ani

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. informatii utile - Microsoft
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 1st August 2008, 08:42
  2. microsoft.com
    De ibis în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2008, 02:14
  3. Alianta Microsoft-Yahoo! ?
    De Gabriel Puscuta în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st November 2007, 14:55
  4. Cupon de $200 la Microsoft AdCenter
    De Marius Mailat în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2006, 05:42
  5. Google vs Microsoft
    De misu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2005, 10:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.