Eu sunt unul dintre cei care am fost "dat la o parte" de "povestea asta", asa ca nu am dubii, sunt convins. Povestea e reala, problema este ca o folosesc politic, iar acolo e destul de fals, asa ca o sa aibe un rezultat gresit. Daca nu era politic, nu se afla niciodata de "japca" se face pe nisa de IT (servicii si produse). Cine stie, poate intr-o zi o sa aflam si de emag (asesoft) si altii, sunt multi, foarte multi cu acelasi stil de lucru.
In Romania nu poti face mare lucru ca firma de IT sau startup fara relatii, iar acele relatii sunt vechi si implicit tot nu intrii. Asa ca noi ne chinuim sa supravietuim, ei se chinuie sa produca nimic si sa incaseze enorm.
Poate stie cineva ce a produs de exemplu SIVECO in ultimii 10 ani? Un soft, o aplicatie, etc? Au o cifra de afaceri enorma pentru Romania, dar eu nu stiu nimic produs de ei.
Cat despre site-uri, stiu unul singur, cel al ministerului educatiei, edu.ro care este cel mai bun exemplu despre calitatea produselor SIVECO.
Repet, cazul real, dar umflat politic, iar cand o sa se demonstreze ca acuzatiile sunt false, devine "un alt caz fara rezultat", pacat.
--------------
Ctp explica pe scurt, cum se dezvolta o firma de succes in Romania : http://www.gandul.info/ctp-a-fost-co...-13360575.html
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.