Foloseste cineva noul serviciu Romtelecom Fon ?
Ce parere aveti despre el, ati putut sa va conectati gratuit din strainatate intr-o retea wireles Fon cu datele de autentificare Romtelecom Fon?
Foloseste cineva noul serviciu Romtelecom Fon ?
Ce parere aveti despre el, ati putut sa va conectati gratuit din strainatate intr-o retea wireles Fon cu datele de autentificare Romtelecom Fon?
Nu am stiut de asta, nu am inteles daca ai nevoie de echipamente speciale pentru a da share, oricum daca trece noua lege cu WI-FI nu o sa mai poata functiona la noi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
/offtopic
în acest moment, RomTelecom este pe un "onorabil" loc 10 în topul spammerilor de la UCE Protect
UCEPROTECTź-Level 3 Charts - Spammy Providers at the Pillory
Credeți că serviciul Romtelecom Fon va afecta acest clasament ?
.:|:.
Eu mi-am instalat aceasta optiune.
Nu e nevoie de nici un echipament special, e nevoie doar de modemul HG 658, si un update de firmware pe care il trimit ei dupa ce ati optat pentru acest serviciu pe my acount sau telefonic.
Va dati seama ca ati primit acel update in momentul cand intrati in modem (cu 192.168.1.1 ) si browserul va va afisa mesajul " Conexiunea nu este sigură " ignorati mesajul si mergeti mai departe.
Selectati " Status apoi Lan apoi Wlan si in mod normal ar trebui sa vedeti acolo la index SSID doua conexiuni SSID 1 ( Conexiunea Dumneavoastra wifi ) si SSID 4 Romtelecom Fon.
Daca totul e ok selectati intretinere/dispozitiv si " Setări Prestabilite de Restabilire a Datelor pentru a reveni la setările iniţiale".
( In mod normal trebuia apasat butonul reset dar din pacate am vazut ca nu merg acele butoane la toate modemurile.
Se creaza o alta retea cu ip fix ( si alt Mac ) separata de cea pe care o folosesti.
Este necesar un dispozitiv mobil cu Android sau Ios ( Tableta, telefon ) si aplicatia Romtelecom Fon ( nu merge aplicatia Fon originala ) :
https://play.google.com/store/apps/d...m.fon.wifi.rtc
Conexiunea din modem pentru reteaua publica Wifi Fon este limitata la 0,5 - 1 MB ( se scade din viteza Dumneavoastra ) si doar doua persoane se pot conecta simultan la reteaua publica Fon .
Eu cred ca va fi invers, odata cu acea lege din ce in ce mai multi abonati Romtelecom vor trece pe Fon, fiindca nu vor mai fi nevoiti sa lase datele pe la fiecare terasa.
Nu se poate conecta oricine in retea, trebuie sa fi abonat romtelecom sa ai un user si o parola ( userul este oferit de ei si e numele tau + alte caractere) sau daca nu esti abonat Romtelecom poti cumpara acces contracost ( probabil iti cer si datele )
Exemplu user Romtelecom Fon: iulian.xxxxxxxxx001@rtcwifi
Pe tableta am nelimitat, nu am incercat sa ma conectez la alte hotspot-uri Fon din tara sau din afara urmeaza sa testez in zilele urmatoare.
Sunt nevoiti sa ofere nelimitat utilizatorului Romtelecom Fon doar asa ii pot motiva sa tina activ propriul hotspot, doar asa pot face bani de la cei ce nu sunt abonati Romtelecom.
Am incercat sa ma conectez wireles cu ajutorul pc-ului Desktop ( Ubuntu ) si mi-a aratat asa, nu am reusit sa ma loghez cu userul si parola aplicatiei Fon.
![]()
Ultima modificare făcută de IulianC; 4th August 2014 la 23:37.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)