Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: www.startaici.ro

corneil este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2007
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Asa cum mailul e pus pe o pagina de contact...tot asa si un numar de telefon e afisat. Ce faci..imi dai telefon?
    Tot la fel de bine e afisata si o adresa cu locatia reala. Ce faci? Imi trimiti scrisori?

Exact Krumel,

Pot sa sun si sa trimit scrisori daca ai pus datele acestea pe pagina web repspectiva.

Dar daca te sun te duci pe Forum si zici ca sunt "Stolker?

Chestie e ca Eu ma ocup de Internet... si de aia eu am trimis un Email... ca pentru mine e cel mai usor, si cred ca deranjez cel mai putin (si cred ca un telefon sau o scrisoare deranjaza mai mult).

Sunt de acord ca fiecare poate face cu emailurile primite ce vrea... daca le considera ne interesante, si il arunca la gunoi... dar nu cred ca asta sa fie aptitudinea corecta da ca ai facut o pagina web... findca cuvantul WEB zice tot, da ca nu facem linkuri intre noi... NU EXISTA WEB!

dar, sunt de acord, daca un webmaster considera gunoi un email care il informeaza despre punerea unui link pe o alta pagina... Il arunca la gunoi si gata...Si poate Considera ce vrea!

Dar nu se poate posta pe un Forum ca acest mesaj este SPAM!

Iar daca intelegeti altceva inseamna ca ati gresit si nu cred ca stiti ce inseamna cuvantul SPAM

Si in incheiere sa nu uit de domnisoara Diana: Nu am nevoia sa trimit nici un email catre Google, findca Google deja ne-a pus link pe pagina sa... si nu unul, dar poti observa acest lucru cautant pe Google "startaici.ro"

Si domnisoara Diana, nu trebuia sa te uiti numai la PR, fiindca daca te uiti la Registrul de la Domeniul nostru ai putea vede ca pagina e online de foarte putin timp, mai exact de o Saptamana! Asia ca e normal sa nu avem PR inca... dar stai linistita ca o sa avem... si mult... deja avem 70 de pagini indexate la Google, si cat despre vizitatoari ,ne creste numarul lor Zilnic... Suntim siguri ca o sa fim printre cele mai importante weburi din Romania.

Va urez un an cu cat mai multe succese!

Doble Cornel
    Admin: StartAici.ro

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Daca consider ca un mesaj este spam, spun unde vreau eu ca este spam. Desi nu stiu de ce te tot legi de faptul ca am zis ca e spam, cand am mentionat ca nu atat acest lucru m-a deranjat (nu postez toate spamurile pe care le primesc, n-am chiar atata timp la dispozitie), cat metoda de abordare. Tocmai de aceea am si schimbat titlul topicului si l-am mutat.

Si daca vreau sa fac LE cu un site, cred ca e dreptul meu sa aleg factorii pe care ii iau in considerare pt a face LE cu acel site.

Si in general sunt f linistita, nu tb sa-mi spui tu cum sa fiu.

Un an nou plin de succese si tie!
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema a degenerat in ceva de genul : "Ba tu!" / "Ba nu, tu!!!!"; Ba tu!!""

Ideea pare, in cazul de fata, sa fie undeva pe la mijloc; eu, personal, nu simt a fi spam, dar privesc din afara; pe de alta parte, @corneil, vorbind in principiu, o adresa de e-mail nu e pusa pe pagina de contact sa trimita oricine mail-uri, numai pt.faptul ca a fost afisata si, nu-i asa, este facuta publica pe internet (am avut impresia ca argumentai in sensul asta).

p.s. personal, nu o sa ma deranjeze daca o sa ma trezesc cu un mail de la tine; bine, depinde de continut acum...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Asa cum am anticipat, discutia merge dupa cum doreste fiecare.
    Diana a renuntat la faptul de a cataloga acel mai ca fiind spam. A indreptat lucrurile schimband numele topicului si mutandu-l intr-o alta sectiune. Atitudinea pe care mailul o exprima e ceea ce a deranjat.

corneil (in primul post) a recunoscut ca e o greseala. Si pentru asta trecem mai departe si il respectam pentru atitudine.

Dar de aici si pana la a judeca un om dupa optiunea proprie de a cataloga un mail ca fiind spam..e cale lunga.

Scurt pe doi: unii il catalogeaza spam, altii nu. Omul si-a recunoscut greseala legat de forma in care a fost creat mesajul mailului.

Seopedia nu e tribunal. Va exprimati opinii civilizat respectand parerea si drepturile celorlalti.

Daca nici pana la postul acesta nu v-ati dat seama ca: Diana nu are o problema cum mailul respectiv decat ca atitudine, ea renuntand ulterior la al cataloga ca spam si ca, corneil o sa ia atitudine legat de mesajul emailurilor trimise...atunci, continuand.. nu deveniti decat niste persoane care au un fix. Fixul altuia.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Intrucat Krumi a pus punctul pe i, inchid subiectul.
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •