Asa cum mailul e pus pe o pagina de contact...tot asa si un numar de telefon e afisat. Ce faci..imi dai telefon?
Tot la fel de bine e afisata si o adresa cu locatia reala. Ce faci? Imi trimiti scrisori?
Exact Krumel,
Pot sa sun si sa trimit scrisori daca ai pus datele acestea pe pagina web repspectiva.
Dar daca te sun te duci pe Forum si zici ca sunt "Stolker?
Chestie e ca Eu ma ocup de Internet... si de aia eu am trimis un Email... ca pentru mine e cel mai usor, si cred ca deranjez cel mai putin (si cred ca un telefon sau o scrisoare deranjaza mai mult).
Sunt de acord ca fiecare poate face cu emailurile primite ce vrea... daca le considera ne interesante, si il arunca la gunoi... dar nu cred ca asta sa fie aptitudinea corecta da ca ai facut o pagina web... findca cuvantul WEB zice tot, da ca nu facem linkuri intre noi... NU EXISTA WEB!
dar, sunt de acord, daca un webmaster considera gunoi un email care il informeaza despre punerea unui link pe o alta pagina... Il arunca la gunoi si gata...Si poate Considera ce vrea!
Dar nu se poate posta pe un Forum ca acest mesaj este SPAM!
Iar daca intelegeti altceva inseamna ca ati gresit si nu cred ca stiti ce inseamna cuvantul SPAM
Si in incheiere sa nu uit de domnisoara Diana: Nu am nevoia sa trimit nici un email catre Google, findca Google deja ne-a pus link pe pagina sa... si nu unul, dar poti observa acest lucru cautant pe Google "startaici.ro"
Si domnisoara Diana, nu trebuia sa te uiti numai la PR, fiindca daca te uiti la Registrul de la Domeniul nostru ai putea vede ca pagina e online de foarte putin timp, mai exact de o Saptamana! Asia ca e normal sa nu avem PR inca... dar stai linistita ca o sa avem... si mult... deja avem 70 de pagini indexate la Google, si cat despre vizitatoari ,ne creste numarul lor Zilnic... Suntim siguri ca o sa fim printre cele mai importante weburi din Romania.
Va urez un an cu cat mai multe succese!
Doble Cornel
Admin: StartAici.ro

Problema a degenerat in ceva de genul : "Ba tu!" / "Ba nu, tu!!!!"; Ba tu!!""