Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 59

Subiect: Recomandari tigara electronica

vcristi este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai luat baterie panasonic 18650 de 3400mah?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Provari tot cu baterie mare este si este singurul mod facut in america cu garantie pe viata.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru modul asta iti trebuie un aromizor servisabil, iti recomand kayfun lite plus de la nemti pentru ca este si varianta chinezeasca adica clona.nu se face greu rezistenta e greu pana faci una la inceput pe urma e f simplu sunt multe tutoriale pe youtube.Atomizorul asta mi se pare ca vine fest pe modul tau ca sunt de 22mm diametru ambele iar in el iti intra cam 5 mll de lichid deci nu mai ai treaba o zi sa incarci cu lichid sau sa incarci bateria.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Pana la urma am optat pentru Ego W V2 XXL. Am sunat la 3 site-uri, le-am spus ce caut si toti mi-au recomandat acelasi model. Ramane de vazut cat de bine ma inteleg cu noua jucarie

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de vcristi Vezi Post
    Ai luat baterie panasonic 18650 de 3400mah?
    Sanyo 3400mAh. (18650B), tine aproape 2 zile, la cum pufai eu, deci pe Dan il tine 1 luna

Am scapat de bataia de cap, se termina bateria, pun alta si-mi vad de treaba, in timp ce bateria consumata se incarca.

Citat Postat în original de vcristi Vezi Post
    Pentru modul asta iti trebuie un aromizor servisabil, iti recomand kayfun lite plus de la nemti pentru ca este si varianta chinezeasca adica clona.nu se face greu rezistenta e greu pana faci una la inceput pe urma e f simplu sunt multe tutoriale pe youtube.Atomizorul asta mi se pare ca vine fest pe modul tau ca sunt de 22mm diametru ambele iar in el iti intra cam 5 mll de lichid deci nu mai ai treaba o zi sa incarci cu lichid sau sa incarci bateria.
    O sa iau tot de le ei, modelul nou Delta, ca-l primesc gratis. Ce am acum e ok, fara scurgeri, fara vapat lichid, e beton. Rezistentele le cumpar, nu am rabdare sa le fac, nici talentul necesar

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Pana la urma am optat pentru Ego W V2 XXL. Am sunat la 3 site-uri, le-am spus ce caut si toti mi-au recomandat acelasi model. Ramane de vazut cat de bine ma inteleg cu noua jucarie
    E ok, pentru nivelul tau (incepator), doar ca o sa te duca 3-4h maxim, dupa ce se consuma, astepti (poti sa o "legi" de pc si te tine mai mult) sau mai cumperi o baterie. Vezi ce atomizor cumperi, si mai ales atentie la lichide, am scris mai devreme parca. Iti dau link sa cumperi ce fumez eu daca vrei.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Peste 10 ani apare un studiu care o sa spuna ca nush ce substanta naspa din luleaua asta electronica s-a dovedit a fi naspa pentru xx% dintre consumatori.....stiti ce contine zeama aia cu arome pe care o ...inhalati?
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Peste 10 ani apare un studiu care o sa spuna ca nush ce substanta naspa din luleaua asta electronica s-a dovedit a fi naspa pentru xx% dintre consumatori.....stiti ce contine zeama aia cu arome pe care o ...inhalati?
    Pai ai omis esenta! zeama aia contine ce vrei tu

Vrei sa fumezi uleiul din bucatarie? Aia fumezi
    Vrei sa fumezi un Blue Label de 60 ani?
    Vrei sa fumezi un coca cola 0?
    etc

iti faci lichidul cum vrei tu, iar atunci nu ai stress de ce contine, pentru ca pui in el ce vreil. Iesi in curte, culegi niste tradafiri si-ti faci un lichid pe gustul tau. Ii pui si un pic de sare si niste condimente, sa aiba alt gust

Acum serios, la fumatul clasic fumul este problema (nicotina e drogul=dependenta). La electronica, nu mai exista fumul, adica fara tbc, fara alte boli. Da, ramane problema cu ceea ce fumezi, ce contine lichidul, dar doar un nebun ar introduce substante nocive, sa-si distruga afacerea.
    Ultima modificare făcută de Tom; 20th June 2014 la 18:18.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de diasomie Vezi Post
    Chestia cu "studiile" astea mi se pare cusuta cu ata alba. Rau de tot. De ce ? Hai ca iti spun eu varianta mea (cum vad eu lucrurile):
    - Statul pune o acciza de ~80 eur/1.000 tigarete (acum cativa ani, era 76 eur dar s-a marit de vreo 2 ori de atunci) => un calcul sumar la cate tigari se fumeaza pe zi in Romania duce la niste cifre de te ia capul. In afara de acciza asta 'desteapta', statul mai ia bani si din TVA, si din impozit (profit ->16% sau cifra de faceri -> 3%). Revin la punctul de mai sus: realizezi de ce sume poate fi vorba ? Bani care se duc la BS (bugetul de stat), bani tocati in diverse moduri.
    - La vanzarile de tigari electronice si consumabile, ce poate sa suga statul ? Doar TVA si impozitele de mai sus, minus acciza; diferenta ENORM ENORM ENORM de mare.
    - Glicerina care se regaseste in lichide, impreuna cu tot ce o mai fi prin ele, nu va (vor) fi niciodata la fel de nocive precum gudronul din tigari (aka smoala) + ~ 4000 de 'alte substante'. Nu sunt doctorul lui peste prajit dar iti garantez ca nivelul de nocivitate este infim la varianta vapatului decat a tigarilor din tutun. Ah, mai luam in calcul si monoxidul de carbon ? Unii mor (ba chiar sinucid) inhaland asa ceva. Aburul nu poate avea acelasi efect decat daca vorbim de vapori de acid sau substante volatile, lucru care nu are nicio treaba cu ce bolborosim noi.
    Got the point now ?
    Nu m-ar mira sa incerce sa accizeze si jucaria asta, din disperarea de a acoperi 'deficitul bugetar' in urma conversiei catre tigara electronica. Inca nu este tarziu si cum se spune in popor, 'nu te pune cu prostul, ca are mintea odinita'
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    Chestia cu "studiile" astea mi se pare cusuta cu ata alba. Rau de tot. De ce ? Hai ca iti spun eu varianta mea (cum vad eu lucrurile):
    - Statul pune o acciza de ~80 eur/1.000 tigarete (acum cativa ani, era 76 eur dar s-a marit de vreo 2 ori de atunci) => un calcul sumar la cate tigari se fumeaza pe zi in Romania duce la niste cifre de te ia capul. In afara de acciza asta 'desteapta', statul mai ia bani si din TVA, si din impozit (profit ->16% sau cifra de faceri -> 3%). Revin la punctul de mai sus: realizezi de ce sume poate fi vorba ? Bani care se duc la BS (bugetul de stat), bani tocati in diverse moduri.
    - La vanzarile de tigari electronice si consumabile, ce poate sa suga statul ? Doar TVA si impozitele de mai sus, minus acciza; diferenta ENORM ENORM ENORM de mare.
    - Glicerina care se regaseste in lichide, impreuna cu tot ce o mai fi prin ele, nu va (vor) fi niciodata la fel de nocive precum gudronul din tigari (aka smoala) + ~ 4000 de 'alte substante'. Nu sunt doctorul lui peste prajit dar iti garantez ca nivelul de nocivitate este infim la varianta vapatului decat a tigarilor din tutun. Ah, mai luam in calcul si monoxidul de carbon ? Unii mor (ba chiar sinucid) inhaland asa ceva. Aburul nu poate avea acelasi efect decat daca vorbim de vapori de acid sau substante volatile, lucru care nu are nicio treaba cu ce bolborosim noi.
    Got the point now ?
    Nu m-ar mira sa incerce sa accizeze si jucaria asta, din disperarea de a acoperi 'deficitul bugetar' in urma conversiei catre tigara electronica. Inca nu este tarziu si cum se spune in popor, 'nu te pune cu prostul, ca are mintea odinita'
    Da, asta e problema si o stiu toti (guverne, companii producatoare, etc). Promovarea fumatului electronic, distruge bugete si nu e ok. La electronica nu poti sa pui acciza pe nimic, pentru ca este un produs pe care il poti comanda de oriunde, sau dupa caz, il faci acasa din piese.

Lichidul? Am explicat mai sus. Il faci singur din ce vrei Ce acciza sa pui? Pe tuica? (tata cred ca ar fuma doar tuica sau palinca ).

Nu o sa fie promovate prea curand, asa ca restul e poveste. Da, au o istorie de doar cativa ani, dar daca gandim un pic logic, e simplu.

Bateria aprinde rezistenta care "arde" un lichid, obtinand abur. Eu inhalez abur. Ce e rau/toxic? Ce e in abur. (cei din jurul meu inhaleaza abur)

Ce e in abur? Ce vrei tu

------------------

Similar cu aparitia motorului pe apa. Daca de maine toti mergem cu apa, guvernul ce mai incaseaza? Tigari nu, benzina/motorina nu, ramane cu alcolul si atat. Daca tata fumeaza tuica, raman cu nimic

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    E ok, pentru nivelul tau (incepator), doar ca o sa te duca 3-4h maxim, dupa ce se consuma, astepti (poti sa o "legi" de pc si te tine mai mult) sau mai cumperi o baterie. Vezi ce atomizor cumperi, si mai ales atentie la lichide, am scris mai devreme parca. Iti dau link sa cumperi ce fumez eu daca vrei.
    Eu fumez in prezent Kent 1, as vrea tot ceva cu aroma apropiata La atomizor site-ul de la care am facut comanda mi-a recomandat: Ego W Nu sunt convins de calitate, poate si pentru faptul ca este cel mai ieftin (din experienta, ieftin inseamna prost in 99% din cazuri).

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand (sau schimb) link/ baner site tigara electronica
    De Mihai_Is în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2014, 19:09
  2. [Vand] tigara-electronica,info
    De tymbark în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st July 2013, 17:42
  3. Putina electronica
    De impelo în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9