Intrebarea e simpla: cum protejez codul deja scris pentru un proiect important pentru mine (sunt banii mei investiti, daca era pentru o firma era problema lor).
Si da, site-ul este unul pe profit cum bine a simtit colegul @dascalescu, ideea proiectului este veche insa site-ul facut bine) e normal sa am o strangere de inima in fata unui freelancer pe care nu il cunosc si sa las la aprecierea lui daca are sau nu valoare. Ideea cu contractul mi se pare cea mai potrivita.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
N-am inteles nimic. Concluzia este sa-ti programezi site-ul singur, ca sa nu-ti fure programatorul ideea? Care idee?

Programatorul este foarte important, pentru ca? E singurul programator de pe pamant? Altu nu mai gasesti?

Vine programatorul si fura afacerea ta cu saltele pe net, pentru ca e de succes?

Ce fura mai exact? Codul scris pentru crearea site-ului? Pai nu codul vinde saltele. Ideea? Pai nu mai exista?

Cred ca pierzi vremea aiurea cu protejarea unui "proiect importat DOAR PENTRU TINE", care e la 70% (DUPA TINE).

Faptul ca e scris de la 0, nu inseamna ca merita "furat", iar faptul ca e scris in 8 luni, nu inseamna ca valoreaza CEVA.

Presupunand ca ideea "site-ului complex" este UNICA si nu exista NICI UN SITE/COD care sa ofere aceleasi functionalitati, sansa ca un cod sa fie "furat" se apropie de 1%. In majoritatea cazurilor, noul programator/freelancer o sa-ti spuna ca ce ai tu "codat" e praf si trebuie refacut de la capat!