Intrebarea e simpla: cum protejez codul deja scris pentru un proiect important pentru mine (sunt banii mei investiti, daca era pentru o firma era problema lor).
Si da, site-ul este unul pe profit cum bine a simtit colegul @dascalescu, ideea proiectului este veche insa site-ul facut bine) e normal sa am o strangere de inima in fata unui freelancer pe care nu il cunosc si sa las la aprecierea lui daca are sau nu valoare. Ideea cu contractul mi se pare cea mai potrivita.
Caut cu jingle.ro.
Bass, esti paranoic. Crezi ca puthre, de exemplu, daca si-ar pune in cap, nu ti-ar putea clona siteul fara sa vada codul sursa? Orice programator bun poate face asta.
Vrei protectie? Contract. Punct.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Contract cu cine si pentru ce?
Cu programatorul? Feelancer? Cum dovedesti ca e copiat si ca e copiat de el? Si daca dovedesti ce faci, il dai in judecata? Cum evaluezi paguba? Dar judecatorul? Si daca paguba este de 100 ron, cine plateste toata nebunia? Etc.
Cu firma? Aceeasi poveste!
Nu cred ca bass are un proiect unic, iar daca ar avea, cand cineva intelege functionalitatile le face singur/cu programator/cu firma , fara sa aibe nevoie de acces la codul sursa.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)