Salut,
am decis sa vand domeniul/site-ul advertoriale.net.
Consider ca in cei peste 2 ani de activitate a ajutat destui useri si si-a facut datoria cu succes.
Noul proprietar intentioneaza sa faca o curatenie generala in ce priveste linkurile, inclusiv cele din articole. Nu stiu (si nic el nu stie deocamdata) daca vor fi eliminate, daca va ramane "mention" sau daca vor fi nofollow sau daca vor fi mascate (tot un fel de nofollow).
Am hotarat, impreuna cu el, sa lasam la dispozitie o luna celor care doresc sa isi ia articolele sa le mute in alta parte, avand in vedere conditiile de mai sus. In acest timp imi puteti da links la articolele postate de voi (nu de altii) pentru a le dezactiva si pentru ca voi sa le puteti muta in alta parte.
Decizia de a renunta la advertoriale.net a venit, printre altele, si din cauza celor care au primit cont de admin si nu au respectat regulile (cred ca cele mai permisive), dar si din cauza cantitatii enorme de spam pe care a trebuit sa o filtrez.
Va stau la dispozitie pentru intrebari, injuraturi etc.
-------------------------------
O in formatie interesanta pentru cei care au contribuit cu linkuri acum aprox un an cand v-am cerut links:
- site-ul a fost penalizat, dar din cauza infuziei de links si-a revenit in maxim o luna. Deci este si asta o metoda de scapat de penalizare - infuzie de links cu ancore random, fara sa fi scos niciun link catre site.

Răspunde cu citat

: odata cu "luarea" articolelor(si a link-urilor aferente) e posibil ca penalizarea sa revina, eventual cu aceeasi viteza?