recomandati-mi cel mai bun laptop pe la ~1300 ron, de cumpart din romania, nou.
puteti sa lasati si link de afiliat daca aveti, fie aici fie in PM.
merci
recomandati-mi cel mai bun laptop pe la ~1300 ron, de cumpart din romania, nou.
puteti sa lasati si link de afiliat daca aveti, fie aici fie in PM.
merci
Eu am reusit sa iau un Asus in banii astia dar am prins o promotie. Bineinteles Celeron (1000M parca), dar sa stii ca am fost placut surprins de cum se misca.
Ideal dar mai scump:
Laptop Asus X551MA-SX020D cu procesor Intel® Pentium® Quad-CoreTM N3520 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black - eMAG.ro
Ar merge:
Laptop Dell Inspiron 3521 cu procesor Intel® Celeron® 1017U 1.60GHz, 2GB, 320GB, Intel® HD Graphics, Ubuntu Edition version 12.04, Black - eMAG.ro
Laptop Lenovo IdeaPad G500 cu procesor Intel® CeleronTM 1005M 1.90GHz, 2GB, 500 GB, Intel® HD Graphics, FreeDOS, Black - eMAG.ro
http://www.altex.ro/laptop-toshiba-c...phics-free-dos
Nu stiu ce vrei sa faci cu el, dar daca e pentru browsing, atunci iti recomand un Chromebook. Sistemul de operare consuma foarte putine resurse, laptopul booteaza instant, dar ai cateva neajunsuri, cum ar fi lipsa Windows-ului sau capacitatea mica de stocare.
In Romania gasesti doar asta in bugetul tau, dar pe Amazon UK sunt mai multe.
Acer-ul de la ilex are HDD de 320GB, adica are destula capacitate de stocare, dar se misca mai greu. Pe Amazon UK o sa gasesti in general cu SSD-uri de 16GB (din care 9-10 disponibili). Eu testez asta de o saptamana si sunt foarte multumit.
Daca mergi pe chromebook alege Acer C720, are ecran antireflexiv si cea mai buna autonomie... net superioara celorlalte modele.
nice. merci
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)