Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: WorldWide SolutionZ

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Personal nu ti-am dat niciun negativ, dar incearca sa fii mai selectiv cu ceea ce postezi aici. Daca am spus mai inainte ca romanii sunt unsi cu toate alifiile, gandeste-te ca aici sunt cei mai putin naivi dintre ei. Oamenii reactioneaza. Nu pot tolera astfel de initiative.
    De fapt, am un daja vu. Discutii din astea au mai fost pe forum si s-au terminat la fel.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Personal nu ti-am dat niciun negativ, dar incearca sa fii mai selectiv cu ceea ce postezi aici. Daca am spus mai inainte ca romanii sunt unsi cu toate alifiile, gandeste-te ca aici sunt cei mai putin naivi dintre ei. Oamenii reactioneaza. Nu pot tolera astfel de initiative.
    De fapt, am un daja vu. Discutii din astea au mai fost pe forum si s-au terminat la fel.
    Daca e chiar asa mare problema sa se stearga tot topicul din partea mea, dar nu ma rupeti fratilor cu negative, uitativa putin mai bine la companie si toate programele umanitare in care se implica si asa mai departe.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Daca e chiar asa mare problema sa se stearga tot topicul din partea mea, dar nu ma rupeti fratilor cu negative, uitativa putin mai bine la companie si toate programele umanitare in care se implica si asa mai departe.
    Pai daca tot te imbogatesti, ce-ti mai pasa de negative. Peste un an ne calci cu Rollsu.

In Romania, daca vrei bani de la camatari, platesti 25% dobanda pe luna. Firma pe care o lauzi tu promite o dobanda de 20% pe luna si presupunand ca vrea sa scoata profit, ar trebui sa dea in offline bani cu o dobanda de 25% pe luna. Cam la fel ca si camatarii. Ce spui? Suna bine?

5% pe saptamana inseamna 260% pe an. Cunosti vreo afacere, in afara celor cu statul facute de politicieni, in care sa ai un profit de 260% pe an?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Vezi, aici e problema ta, dai in continuare cu compania. Faci diverse afirmatii pe care apoi nu poti sa ti le sustii cu exemple. de-aia iei negativele. Mie inca imi esti dator cu un raspuns...

Nu are relevanta faptul ca se implica in programe umanitare. E cel mai probabil o chestiune de marketing. Asa se promoveaza ei, asa se vand.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •