Buna,
Am primit o oferta pt a plasa publicitate pe un site si nu prea stiu cat sa cer. De obicei refuz cererile pe .ro, s-a intamplat sa nu-mi placa reclama, dimensiunea reclamei, cat mi se oferea...Nu prea am experienta in a stabili un pret, ultima data cand am stabilit singura un pret, corect dupa mine, am auzit "dincolo e mai ieftin!"![]()
Cateva detalii:
- reclama pe care ar trebui sa o pun poate fi vazuta pe lyla.ro (la sfarsitul postarilor), aceeasi pozitie si dimensiune. Pe site acum sunt 2 reclame adsense (in paginile cu postari), iar una este chiar prin zona in care ar trebui sa pun reclama (genereaza circa 50 euro/luna si ar trebui sa o scot, pt ca ar fi prea incarcat site-ul cu reclame),
- traficul este majoritar din Google (circa 95%),
- site-ul are pe la 90.000 - 100.000 afisari/luna,
- bounce rate circa 25%,
- site-ul iese in evidenta prin continut,
- site cu target feminin,
- din statisticile paginii Facebook (toti fanii paginii sunt reali): peste 80% sunt femei, procentul cel mai mare fiind cu varsta cuprinsa intre 25 si 44 de ani.
M-au contactat prima data acum vreo 3 luni (atunci am vazut cu mare intarziere e-mail-ul si nu le-am raspuns), au insistat acum din nou. Nu mi-au cerut statistici, mi-au zis direct sa le spun un pret (pe luna) si ca platesc in avans.
Ma sfatuiti, va rog?![]()

Răspunde cu citat