Eu sunt dintre cei care NU activeaza pe retele sociale, pentru ca NU am de ce.
Eu sunt old fashion, bere cu baietii, fotbal sau squash (pe vremuri), urmat de bere, intalniri la munte, mare, etc.
Nu am inteles rostul lor, dpdv persoana privata. Sa ma intalnesc cu colegii de liceu? Pai cine are timp?
Dpdv persoana juridica, testele mele, demonstreaza ca Retelele Sociale nu genereaza conversii, si mai ales nu genereaza profit / customer lifetime value. Indiferent ca aduce trafic, nu este trafic de calitate.
Dpdv afiliere, este altceva, acolo nu ai nevoie de conversii, cat de "click"
Ma pot considera in barca celor care nu vaslesc, nici pro, si nici contra. Pur si simplu nu le gasesc utilitatea, in viata de zi cu zi.
FB este pentru cei care nu au prieteni (multi), nu au activitati, si traiesc intr-un mediu virtual. Parerea mea.
Din ce observ la copii (~12 ani), este noul "la scara". Daca eu ma jucam "la scara", " pe deal", "la cetate", furam tot ce gaseam (fructe, legume, miere etc), ei merg pe "fb" si atat. Si aici este o alta discutie.
Twitter e mai "business" oriented, si un pic mai util, dar nu este o necesitate.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.