Postat în original de
cRadu
La ce siguranta te referi ?
Am fumat si eu tigarari electronice cu multi ani in urma si stiu ca se incalzea rezistenta si bateria.
O rezistenta mai mica si/sau o baterie mai mare, duce la incalzirea bateriei mai putin.
Off:
Cunosc un caz de anul trecut cu o persoana care dupa cca 1 an de fumat a avut mari probleme. Daca mai continua 1 an, probabil ca singura solutie era transplant de ficat.
A stat internat in spital cateva saptamani si s-au facut tot felul de analize pana sa se descopere cauza.
Probabil ca afecteaza anumite persoane, un fel de reactii secundare/adverse.
Sunt baterii cu voltaj reglabil. Asta intreb eu: care e voltajul ideal in functie de siguranta de 1.8, 2.2 sau 2.5. Bateria nu are stress, doar se consuma mai repede, dar sigurantele se incing, si trebuie sa astept sa se raceasca.

Cat despre amicul tau, nu stiu ce sa zic. Multi zic ca e "naspa", dar nu obligatoriu de la tigare, poate avea altceva
BAT, a cumparat 2 producatori de tigari electronice, deci stiu ei ce stiu
Tigara produce abur, abur dintr-o solutie de plante, care cu sigurnata e mai safe in comparatie cu fumul de la tigara clasica. Nu se mai distrug plamanii, nu mai faci cancer, etc. Nicotina ramane, dar in gramajul pe care il alegi. 6mg este destul de putin. Nicotina este "drogul" care are si efecte secundare in organism, dar sunt medicamente pe baza de nicotina, asa ca nu de nicotina imi fac griji. Cand o sa vreau sa ma las de tot, fumez nicotina 0, ca sa scap de drog.
La mine, ca si la altii, ticul este problema, nu dependenta de nicotina, pentru ca am fumat 2 luni, nicotina 0, dar ticul a ramas
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.