Am nevoie de putin ajutor din partea membrilor mai experimentati ai acestei comunitati.
Restaurant deschis de 2-3 saptamani as vrea sa-i fac o promovare rapida insa nu stiu exact in ce directie sa merg. As incerca adwords insa nu stiu exact in ce sens si cum as putea face asta pentru ca nu stiu exact ca cauta lumea ... dupa cautarea restaurant+zona sunt putine cautari lunare, sub 100, deci nu cred ca ar renta. Sa includ meniuri reduse in siteuri de reduceri nu prea m-ar incanta pentru ca este o locatie din zona premium, persoanele vizate nu prea frecventeaza astfel de siteuri insa am sa incerc - imi puteti recomanda un anumit site pe care as putea face acest lucru? -.

Am sa incep o campanie facebook dar nu de reclama pe facebook ci de promovare a paginii, desi nu stiu daca vor fi rezultate vizibile si rapide, am sa mai incerc o recomandare si apropiere de cei care au lasat deja opinii cu privire la prima locatie(prima locatie este in centrul vechi), am sa dezvolt siteul pentru comenzi si rezervari, retele de socializare si aplicatii relevante.
Nu vreau sa cumpar advertoriale, desi daca nu am inctro o voi face, dar vroiam sa ofer vouchere ori / mese cadou impatimitilor culinari - gurmanzi, pasionati de vin ...etc - credeti ca ii voi jigni daca le voi oferi acest lucru? Adica o persoana cu un blog probabil va dori sa-i platesc recenzia, eu oferindu-i doar o masa gratuita sau o reducere la meniu ma gandesc sa nu se interpreteze.

Alte metode nu-mi vin acum. Imi puteti recomanda si altceva?

Multumesc