Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Restaurant...

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit Restaurant...

Am nevoie de putin ajutor din partea membrilor mai experimentati ai acestei comunitati.
    Restaurant deschis de 2-3 saptamani as vrea sa-i fac o promovare rapida insa nu stiu exact in ce directie sa merg. As incerca adwords insa nu stiu exact in ce sens si cum as putea face asta pentru ca nu stiu exact ca cauta lumea ... dupa cautarea restaurant+zona sunt putine cautari lunare, sub 100, deci nu cred ca ar renta. Sa includ meniuri reduse in siteuri de reduceri nu prea m-ar incanta pentru ca este o locatie din zona premium, persoanele vizate nu prea frecventeaza astfel de siteuri insa am sa incerc - imi puteti recomanda un anumit site pe care as putea face acest lucru? -.

Am sa incep o campanie facebook dar nu de reclama pe facebook ci de promovare a paginii, desi nu stiu daca vor fi rezultate vizibile si rapide, am sa mai incerc o recomandare si apropiere de cei care au lasat deja opinii cu privire la prima locatie(prima locatie este in centrul vechi), am sa dezvolt siteul pentru comenzi si rezervari, retele de socializare si aplicatii relevante.
    Nu vreau sa cumpar advertoriale, desi daca nu am inctro o voi face, dar vroiam sa ofer vouchere ori / mese cadou impatimitilor culinari - gurmanzi, pasionati de vin ...etc - credeti ca ii voi jigni daca le voi oferi acest lucru? Adica o persoana cu un blog probabil va dori sa-i platesc recenzia, eu oferindu-i doar o masa gratuita sau o reducere la meniu ma gandesc sa nu se interpreteze.

Alte metode nu-mi vin acum. Imi puteti recomanda si altceva?

Multumesc

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

1. Inscrierea in google maps (daca inca nu ai facut asta) + "aducerea" unor recenzii
    2. Daca prin zona sunt ceva birouri poti incerca "maniul zilei" la preturi decente. (cunsc un restaurant in Dorobanti care are mai mult de jumate din clienti de la birourile din zona pentru "meniul zillei")
    3. Mai poti incerca colaborari cu diverse scheme de reduceri: carduri bancare, nebancare, lyoness ... etc

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Nu vreau sa cumpar advertoriale, desi daca nu am inctro o voi face, dar vroiam sa ofer vouchere ori / mese cadou impatimitilor culinari - gurmanzi, pasionati de vin ...etc - credeti ca ii voi jigni daca le voi oferi acest lucru?
    Multumesc
    Nu cred, ... dimpotriva.

Ovidescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    297
    Putere Rep
    30

Implicit

Daca e restaurant cu specific (chinezesc, indian etc) merita adwords, altfel nu.

Pentru un restaurant care are un target peste medie nu e indicat sa intri pe site-urile de reduceri. Vei avea feedback "bun", in sensul ca vanatorii de reduceri vor cumpara in draci(daca oferta va fi foarte buna), dupa care nu-i vei mai vedea pe-acolo. In felul asta alungi si clientela targetata, fiindca e imposibil sa amesteci shaormari cu iubitori de nigiri sushi, de exemplu.

Chestia cu voucherele poate fi interpretata ciudat. Mai bine organizeaza evenimente la care inviti presa si bloggeri cunoscuti, in special pe cei care scriu despre segmentul horeca (impatimiti culinari - gurmanzi, pasionati de vin ...etc).

Facebook e f. bun daca ai pe cineva care stie sa faca promovarea corect.

Am o experienta mare in promovarea restaurantelor, da-mi PM daca vrei, si putem vb si la tel, pe studii de caz concrete.
    Spor!
    Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Chiar daca nu te poti baza pe ea, promovarea prin adwords pe cuvintele ce definesc locatia ("restaurant+foisorul de foc") nu ar trebuie neglijat. Combinat cu inscrierea in google maps, cum a amintit si cineva mai sus.
    Daca zona e aglomerata de localuri (centrul vechi) atunci conversia s-ar putea sa aiba de suferit: l-a agatat pe drum vreo promotoare bine dotata de la un local de pe langa. Deci rezerve pentru asemenea situatii.
    Siteuri de reduceri: nu. Daca ai fi avut de-a face ai sti si de ce. E mai mult de scris.
    Promovare pe fb: doar natural.
    Advertoriale pentru ce? Pentru seo (cum asta cumpara/vinde/cere/doneaza pe seopedia in peste 97.82% din cazuri) sau pentru expunere?
    Pentru advertoriale seo poti fi gazda unei intalniri seopedia ptr bucuresti (posibil si oameni low-quality, in pantaloni scurti si slapi, la o cina intr-un restaurant peste medie), pentru expunere catre potentiali clienti ... .

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Siteuri de reduceri: nu. Daca ai fi avut de-a face ai sti si de ce.
    Eu ma refeream in special la carduri (incepand cu cele bancare).
    Nu prea stiu ce costuri implica o asemenea colaborare dar am vazut mai multe situatii in care daca platesti cu anume carduri ai intre 2 si 25 % reduceri.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    Eu ma refeream in special la carduri (incepand cu cele bancare).
    Nu prea stiu ce costuri implica o asemenea colaborare dar am vazut mai multe situatii in care daca platesti cu anume carduri ai intre 2 si 25 % reduceri.
    Ii raspunsesem lui Kaa, nu sunt impotriva reducerilor: discounturi pentru clientii fideli (pe baza unui card, abonament etc), meniu cu pret redus samd. Dar acestea nu tin de mediul online.
    Si nu sunt un impediment nici pentru clientii de tip premium.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

In Google Maps este vechea locatie momentan, nu stiu s-o schimb iar pana ii voi da de cap va ramane la fel.
    Restaurantul are specific traditional(romanesc), nu este in zona aglomerata insa nici intens circulata pietonal, este in apropierea lacului Herastrau.
    Exista meniuri speciale, plata cu card 0% comision ...

Ma voi axa momentan pe retele de socializare si promovarea pentru evenimente.

Multumesc tuturor pentru sfaturi, daca mai aveti si alte idei sunt bine venite.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    In Google Maps este vechea locatie momentan, nu stiu s-o schimb
    Se schimba in mapmaker.
    Dupa ce schimbi poti sa-mi trimiti un PM pentru moderare.

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Are cineva idee de fotografi sau agentii din Romania recunoscute de Google? Imi trebuie pentru a face panorama / tur virtual pe care sa-l introduc in G+ si maps.

Multumesc.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 16th August 2011, 14:28

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •