Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 37

Subiect: Cum scap de dependenta de jocuri?

PhoeniXman este conectat acum Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am inlocuit dependenta de jocuri pc cu dependenta de joculete online care le joci maxim 10-30min pe zi, am intrat pe nisa de jocuri unde toata ziua vad doar jocuri si asa m-am saturat si de joculete online care acum le joc doar in timpul job-ului iar timpul liber acum e timp liber (majoritatea timpului liber il petrec in afara locuintei departe de calculator)

Dupa parerea mea singura solutie de efect este aceea de a inlocui jocul jucat de tine cu alt joc care sa-ti ocupe mai putin timp zilnic.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Momentan am schimbat parola si pana acum nu am simtit nevoia sa ma joc pentru ca am inceput sa lucrez la o noua functie intr-un site si mi-a ocupat timpul. Asa am realizat ca imi place din nou sa lucrez la site, lucru pe care nu il mai facusem de ceva timp.

Mersi mult pentru sfaturi! Ma simt ca la alcoolicii anonimi (nu ca as stii cum e acolo)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Momentan am schimbat parola si pana acum nu am simtit nevoia sa ma joc pentru ca am inceput sa lucrez la o noua functie intr-un site si mi-a ocupat timpul. Asa am realizat ca imi place din nou sa lucrez la site, lucru pe care nu il mai facusem de ceva timp.

Mersi mult pentru sfaturi! Ma simt ca la alcoolicii anonimi (nu ca as stii cum e acolo)
    Eu zic sa postezi la ce "te pricepi", (in afara de cumparat emd) si poate te tinem ocupat o perioada
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Daca nu te reintorci la acel in joc pana in maxim 2-3 luni, n-a fost vorba de depedenta ci de o mica placere. Puteai sa rezolvi asta si cu un dush cu apa rece sau cu o provocare profesionala din partea sefului tau.

LE: Lol, Tom deja a speculat momentul cu "seful"
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Eu joc un singur joc de vreo 15 ani. Ma intreb daca sunt dependent?
    Este vorba de o antichitate absoluta, Red Alert versiunea initiala. (desigur ca am jucat multe altele, si din cele noi, dar tot la asta ma intorc)
    Totusi - vreo doi ani am luat pauza, si in prezent joc fix o ora pe zi - un singur game, dupa amiaza cand imi termin munca. Si nu chiar in fiecare zi.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Imi pare rau sa va spun, dar trebuie sa ne jucam. Noi barbatii, baietii trebuie sa ne pastram jocul, adica abilitatea de ne juca, altfel imbatrinim si imbatrinim urat.

In toamna trecuta am fost la intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului si credeti-ma ca toti fostii colegi care nu se joaca sunt niste mosi uraciosi. Oamenii care nu se joaca se iau prea in serios, iau viata prea in serios, isi pierd contactul cu copilaria, nu-si mai inteleg copiii, nu se mai inteleg pe sine.

Imi pare rau ca trebuie sa fac o pledoarie pentru joc, tocmai acum, cand un coleg spune ca este dependent, dar o fac pentru cei care inteleg ca in viata trebuie sa faci de toate si daca se poate sa pastrezi o limita, sa ai moderatie. Trebuie sa ne permitem anumite lucruri: sa dam muzica tare din cand in cand; sa tragem o betie macar o data pe an; sa ne dam cu sania, schiurile sau patinele macar o data pe an; sa mai piscam acceleratia automobilului din cand in cand; sa inotam dincolo de geamandura macar o data pe an; sa ne uitam dupa femei frumoase macar o data pe saptamana; sa mergem la cinemateca macar o data la 6 luni; sa urcam pe munte macar o data pe an; sa jucam un joc 24 de ore fara oprire... si lisa ar putea continua dar cred ca ati inteles.

Marian mai bine i-ati o zi libera si joaca pana la epuizare. Apoi fa-ti program poti sa te joci 2 ore pe zi. Este mai bine decat sa petreci acelasi timp uitandu-te la televizor.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Eu joc un singur joc de vreo 15 ani. Ma intreb daca sunt dependent?
    Este vorba de o antichitate absoluta, Red Alert versiunea initiala. (desigur ca am jucat multe altele, si din cele noi, dar tot la asta ma intorc)
    Totusi - vreo doi ani am luat pauza, si in prezent joc fix o ora pe zi - un singur game, dupa amiaza cand imi termin munca. Si nu chiar in fiecare zi.
    E vorba de spiritul cumpetitiei, toti barbatii il au in sange, care e mai puternic, care o are mai mare, etc. La femei e care are bijuteriile, unghiile, buzele mai lucioase, parul mai aranjat, etc. Si eu joc Red Alert, Age of Empires, Rise of Nations si Counter de cand ma stiu. Nu e dependenta decat daca timpul pe care ar trebui sa-l acorzi unor sarcini importante il pierzi la jocuri.

Emm, din punctul meu de vedere, jocurile astea sunt mai putin costisitoare decat jocul "care are ultimul gadget". In acel joc trebe sa investesti sa ai mereu cel mai tare telefon, pc/laptop/tableta, ceas, ochelari, bling-bling, etc.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Salutare, de vreo luna am devenit dependent de un joc si nu mai reusesc sa scap de el. Il dezinstalez si a doua zi il instalez din nou, iar il dezinstalez si iar instalez. Imi mananca tot timpul liber, timp in care as putea sa fac ceva practic si mai bun. Exista vreun program care sa nu ma lase sa-l mai instalez? Am pus in hosts sa faca redirect la site-ul de unde se downloadeaza catre localhost, dar ii sterg intrarile de acolo si iar ma joc

Ce solutii aveti?
    Nu stiu cum e cu jocurile in retea ca nu am ajuns la nivelul asta.
    Ca idee, "sunt dependent" doar de craciun cand imi cumpar 1-3 jocuri si le joc cu coduri de cheat
    Ca solutie absolut sigura, iti propun strandrile unde fac fatucile plaja topless In fiecare zi ai un nivel nou...
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    56
    Posturi
    123
    Putere Rep
    27

Implicit

Salutare, de vreo luna am devenit dependent de un joc .... Imi mananca tot timpul liber, timp in care as putea sa fac ceva practic si mai bun.
    1. Faptul ca-ti pui problema, inseamna ca ai rezolvat cam 90% (si nu exagerez).
    2. Cam dupa 6 luni poti sa spui ca este dependenta. (1 luna poate sa insemne si curiozitate, moft, plictiseala ... )
    ...
    3. Este ceva mai greu sa renunti pur si simplu, cel mai sigur este sa inlocuiesti cu altceva: sport, munca "profesionala", hobbi, familie ....
    4. Pentru inceput incearca sa-ti fixezi 10 obiective (reale si cat mai clare) cu termen de rezolvare de 6 luni sau 1 an.
    ...
    5. Ce te vezi facand peste 1 sau 5 ani. (Nu trebuie neaparat sa raspunzi aici, este suficient sa-ti raspunzi tie).

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de cRadu Vezi Post
    4. Pentru inceput incearca sa-ti fixezi 10 obiective (reale si cat mai clare) cu termen de rezolvare de 6 luni sau 1 an.
    De ce neaparat 10? Daca alege doar 2 sau 3 ce are?

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th June 2013, 08:24
  2. Cum scap de booti ?
    De Hapiuc Robert în forumul Utile
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th November 2010, 22:10
  3. Cum scap de Penalizare !
    De Ionut D în forumul Google
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 3rd November 2009, 11:38
  4. Cum sa scap de inregistrarile in ROOT?!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th January 2009, 11:35
  5. cum scap de SPAM ?
    De autosos în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th August 2008, 03:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii