Dau domeniu .ro spre administrare. Ofer acces pe site-urile acestuia de poze, sport, forum, tech, si urmeaza muzica si filme.
Cine este interesat sa lase reply cu adresa de contact.
Dau domeniu .ro spre administrare. Ofer acces pe site-urile acestuia de poze, sport, forum, tech, si urmeaza muzica si filme.
Cine este interesat sa lase reply cu adresa de contact.
Ce înseamnă ”domeniu spre administrare” și care este acel domeniu ?
Si ce oferi au ce ceri pentru asta? Le oferi, dar cum? Gratuit, contra plata pentru administrare.. sau cum? Mai multe detalii.
@N.Paul, Mai exact caut persoane, care sa se ocupe de acel domeniu / site-uri .
@Victoras, Gratis ! Nu trebuie platit nimic pentru el. Hostul este hostway / viata .
Vreau mai multe detalii.
Adica sa adaugam continut? sa facem link building, sa-l optimizam, sa-l crestem in serp, gratis, ne oferi tu chestia asta?
Pe de alta parte:
Umeaza si muzica si filme ? uite chesta asta e interesanta:
-se pune continut cu drept de autor
-se pune muzica spre descarcare cu drept de autor si toate veniturile le ia cel care administreaza siteul ?
Ponoasele le trage cel care care a inregistrat siteul, nu ?
Nice, banuiesc ca daca are succes site-ul te ocupi tu de el?![]()
Pai da. Nu stiu de ce, dar am impresia ca site-ul e unul nou, pentru ca:
Ma rog, nu vreau sa-ti stric "afacerea", dar nu prea e ok ce faci tu. Cand va avea succes, vorba lu` Lens, nu cred ca-l vei lasa celui ce i l-ai dat catre administrare. Sau daca i-l lasi, ii lasi o particica... pana alege el sa se retraga, veniturile site-ului fiind mari, dar partea lui, mica.urmeaza muzica si filme.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)