In ebay afiliere se intra foarte greu, dar banii se fac destul de usor daca cunosti meserie
Asa ca 26000, cred ca sunt destul de multi la ei. In 2p cred ca cei care fac bani lunar nu depaseste cifra de 500 .
In ebay afiliere se intra foarte greu, dar banii se fac destul de usor daca cunosti meserie
Asa ca 26000, cred ca sunt destul de multi la ei. In 2p cred ca cei care fac bani lunar nu depaseste cifra de 500 .
Si la noi se fura cookie-uri la greu. Mai ales site-urile mari de stiri practica acest sport.
Acum serios, tu nu ai face la fel?
Mie nu-mi place sa ma ascund dupa palmieri. Daca aveam portal cu trafic enorm, faceam fix la fel! Ce, eu nu am voie la banners de afiliere?
Problema e alta, daca tu ai site BUN de afiliere, de ce pleaca clientul de la tine, la Atex (de ex) si nu comanda decat dupa ce mai citeste o stire de can-can?
"Senzational: Dân de la Cluj, s-a pozat singur in duș!" Citesti stirea, si te duci la ALTex si cumperi o HOTA?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Adica suprascriu sau planteaza cookie-urile de afiliere fara ca vizitatorul sa fi vizitat magazinul respectiv. Se practica la greu pentru magazinele mari de la noi. Cine e mai priceput in programare ii poate identifica usor.
Probabil ca as face la fel. Ce nu imi place este tratamentul diferentiat pe fata al afiliatilor. Adica daca esti portal mare si trimiti mult trafic, se inchid ochii la cookie hijacking si alte practici interzise de TOS. Daca esti un afiliat mai mic te trezesti cu contul suspendat din varii motive. E plin forumul de cazuri.
Pentru o frauda de 25.000.000$ primesti doar o amenda de 25.000$ si doar 5 luni puscarie. E bine la americani.
Shawn Hogan Sentenced In eBay Affiliate Marketing Scam - Business Insider
5 luni... nu 5 ani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)