Am o intrebare pentru cei care stiu despre subiect sau chiar s-au confruntat cu problema.

Am un site de imagini cu o parte din imagini incarcate de vizitatori.
Am primit un email de Cease and Desist din partea altui site de imagini cum ca o parte din imaginile de pe site-ul lor sunt prezente pe site-ul meu fara drept de autor, dandu-mi 10 url-uri ca exemplu. Intradevar oamenii au avut dreptate si am sters acele pagini cu imaginile in cauza numai ca acestia zic ca cele 10 url-uri sunt doar exemple si ca mai sunt si altele, si au cerut ca toate imaginile prezente pe site-ul meu care sunt si pe site-ul lor sa fie sterse fara sa imi ofere informatiile necesare pentru a identifica acele imagini.

Le-am cerut url-ul si celorlalte imagini dar acestia nu doresc sa trimita lista si spun ca e de responsabilitatea mea sa verific ca tot materialul incarcat pe site de vizitatori sa fie verificat ca acestia au drepturile de autor necesare pentru a incarca.

Dupa acest email le-am trimis inca un email la care nu au mai raspuns in care le-am scris ca voi sterge orice material cu probleme de drepturi de autor atata timp cat imi ofere o lista de url-uri sau informatii suficiente pentru a identifica materialul cu probleme.

Intrebari:
1. e de competenta mea sa verific ca vizitatorii au drepturi de autor pe imagini ? (Nici nu ai cum sa verifici, cel putin eu nu stiu vreo metoda)
2. atata timp cat am sters cele 10 url-uri si dansii nu ofera o modalitate de a identifica restul imaginilor nu se poate spune ca nu am fost cooperant in initiativa lor de a isi proteja drepturile de autor. Corect ?

Orice alta informatie pe care puteti sa mi-o oferiti imi va fi de ajutor.