As scrie si eu oferta mea, dar mi-e ca ma acuza si pe mine CristiG ca sunt asa si pe dincolo.
Cred ca daca am reputatia mai mare ca a lui ar trebui sa ma abtin din a mai face oferte, sa nu-l deranjez.
Spor la vanzare Tom!
(recomand)
As scrie si eu oferta mea, dar mi-e ca ma acuza si pe mine CristiG ca sunt asa si pe dincolo.
Cred ca daca am reputatia mai mare ca a lui ar trebui sa ma abtin din a mai face oferte, sa nu-l deranjez.
Spor la vanzare Tom!
(recomand)
Trust, but verify.
Ofer pentru a.ro un miel, cu asta te scoti de pasti. Pentru vacanta.com pot sa plusez peste Cristian, oferta mea este 140 euro si un cofrag cu oua vopsite.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Tom: a.ro se vinde cu tot cu redirect ?
De ce nu se specifica toate detaliile? Si eu am nevoie de bani urgent dar nu incerc sa vand servicii de calitate indoielnica
Nu recomand.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
De 1 aprilie, Tom s-a gandit sa ne spuna ca dintr-o data a saracitMilionaru naibii... Buey Tom iti dau pentru toate site-urile alea unde pui link 1 leu moldovenesc. Asta valoreaza cat 0.27 RON, deci afacerea secolului.
Hai buna pacaleala. Sanatate si Noroc.
Rog o echipa de moderatori si administratori sa curete atent acest topic de orice referinta asupra datei.
Trust, but verify.
Tom ne poti demonstra ca a.ro este al tau ( cu un print , ceva ? ) ?
Si daca nu e al tau, e prea bun ca sa il ratez, asa ca pulse cu 1 cent peste orice oferta primita aici sau pe pm !
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
a.ro - ofer 100.000 de euro. Fireste, tazonne o sa-l cumpere cu 100.000 plus un cent.
Sa ai parte de el ma!
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)