Cam tarziu m-am prins ce zi e azi =)) .. Felicitari Tom!
Eu declar deschis faptul ca am o problema serioasa cu Tom. M-a atacat de cateva ori si nu am inteles exact de ce. El poate sa deschide orice topic si sa trolleze offtopic, dar eu daca spun ceva vine imediat si ma trage de urechi ca un militian constiincios.
Draga Tom,
In numele comunitatii Seopedia te rog sa nu mai postezi absolut nimic timp de minim 24 de ore.
Multumim!
Si acum ontopic - am platit si eu un link la el pe site, dar acum nu se mai vede, l-ai mancat sau s-a decolorat?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Tom daca n-ai bani de miel pentru Paste te ajut eu numa nu da tepele astea pe seopedia, e pacat de comunitatea asta frumoasa sa o strici asa.
![]()
@ Tom. Accepti si bonuri de masa?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nu aveti somn? Ca bani sigur nu aveti, de sunteti toti offtopic. E posibil sa accept mielul Eradu, dar nu ai specificat pentru ce produs. Specifica te rog pentru ce dai mielul.
Comunitatea de? Miei, ciobani?
Nu accept bonuri de masa unfortunately. Am nevoie de cash.
Nu vand linkuri colorate!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sunt interesat de oferta, insa nu am acces la marketplace, e ok daca rog un prieten sa posteze pentru mine?
Mersi.
Accepti 0.10$ pentru link-urile PR5? Mai mult n-am...
Imi plac recenziile profesionale ale produselor IT.
As scrie si eu oferta mea, dar mi-e ca ma acuza si pe mine CristiG ca sunt asa si pe dincolo.
Cred ca daca am reputatia mai mare ca a lui ar trebui sa ma abtin din a mai face oferte, sa nu-l deranjez.
Spor la vanzare Tom!
(recomand)
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)