Va multumesc tuturor celor care ati pus links!
Vreau sa recunosc acum, dupa ceva vreme, ca pe langa acel "boost de popularitate" de care vorbeam in primul post, site-ul era penalizat de pinguin (cred ca de pinguin, nu's sigur) pe keywordul "advertoriale".
Putin asa, de pe locul 1 pe pagina 10+.
Asta pentru ca i-am pus niste link-uri ne-naturale (dintr-o retea pe care G se pare ca o supravegheaza) si am exagerat pe keywordul "advertoriale".

Bun, acum, in urma micii invazii de linkuri de pe site-urile voastre, variate, sitewide, din articole, alte directoare si pe unde ati mai pus.... surpriza - site-ul nu mai este afectat de pinguin. A re-aparut aici: https://www.google.ro/search?&q=adve...le&pws=0&hl=ro
E drept, nu mai este primul, uneori se duce pe pag4, dar vestea buna este ca nu mai este penalizat pe acest keyword.

Din cate stiu, este primul caz de pe forum de "revenire" dupa pinguin.

Cine mai are articole in pending sa-mi dea PM, sa le aprob, am intarziat putin cu aprobarile.
Cine vrea sa studieze mai atent cazul de revenire, poate sa imi ceara datele pe topic (fara PM) si le voi face publice tot aici.
(Mentionez ca nu's 100% convins ca a fost pinguinul de vina, dar la prima vedere asa pare)