Probabil ca sunt cateva persoane pe aici care lucreaza pe odesk si au scos ceva banuti. Vreau sa stiu cat dureaza pana intra banii in cont daca folosesti medota Local Funds Transfer.
Probabil ca sunt cateva persoane pe aici care lucreaza pe odesk si au scos ceva banuti. Vreau sa stiu cat dureaza pana intra banii in cont daca folosesti medota Local Funds Transfer.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Mie, ca si contractor, mi-i ia imediat. Si la freelanceri ar trebui sa-i dea la fel de repede. Nu-i intrebi pe ei mai bine? Au un suport ok.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cand am facut withdraw, mi-au zis ca dupa 3 zile lucratoare ar trebui sa ii primesc, doar ca vroiam sa vad daca a mai folosit si altcineva aceasta metoda.
Daca asa au zis, inseamna ca asa este. Nu esti primul roman care lucreaza cu ei. De fapt, alaturi de Guru si RentACoder, sunt printre cei mai vechi in bransa.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Sunt curios daca vor intra la pana sfarsitul zilei, cel tarziu. Am intrebat pentru ca e prima oara cand scot de acolo si vroiam sa stiu.
Cartis Dragos, în cât timp i-ai primit și la ce bancă? Eu până acum am folosit doar paypal apoi în contul de la ING, citisem pe un alt forum românesc că ar dura în jur de 3 săptămâni.
Am un blog personal nou.
In 3-5 zile intra dar la mine a fost o problema, nu am avut cont in euro..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)