Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: De ce v-ati vinde masina?

Afișare hibrid

Antonie George este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    0

Implicit De ce v-ati vinde masina?

Am un proiect de copywriting pe EN, trebuind sa generez continutul pentru paginile unei firme din US care cumpara masini second-hand.

Chiar daca nu tine de tematica forumului, intreb aici, caci suntem cu totii oameni, si majoritatea avem o masina.

Voi de ce v-ati vinde masina? Care ar fi motivele care v-ar impinge sa o vindeti? In plus, ati vinde-o de unii singuri (anunturi pe net, in ziar, etc) sau ati apela la o firma care cumpara astfel de masini?

Astept raspunsurile voastre.

iBizau este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th June 2011
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    39
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu mi-as vinde masina doar daca as cumpara una mai noua, iar de vanzare m-as ocupa eu, anunt pe internet, in ziar si poate un afis pe masina

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

As vinde-o pentru ca mi-am cumparat una noua, sau daca incepe sa ceara piese. Cum vad eu lucrurile:

Vanzarea prin firma: +rapiditate, +comoditate, -pret mic
    Vanzarea prin samsar: +rapiditate, -pret mic dar probabil putin mai mare decat prin firma, -potentiale probleme ulterioare
    Vanzarea personala: -dureaza ceva timp pana se face vanzarea, -timp cu vizionari si teste, +pret ceva mai mare

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Piata romaneasca auto nu are nici in clin nici in maneca cu piata americana. Mentalitatile si bugetele sunt total diferite. Spre exemplu ei nu cumpara o masina raportat la cat consuma pentru ca nu ii intereseaza ... etc. In concluzie daca vrei sa-ti formezi o opinie cat mai clara legata de ce vor americanii cand vine vorba de masini iti sugerezi sa cauti unul sau mai multe forumuri pe US.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de karismasand Vezi Post
    Piata romaneasca auto nu are nici in clin nici in maneca cu piata americana. Mentalitatile si bugetele sunt total diferite. Spre exemplu ei nu cumpara o masina raportat la cat consuma pentru ca nu ii intereseaza ... etc. In concluzie daca vrei sa-ti formezi o opinie cat mai clara legata de ce vor americanii cand vine vorba de masini iti sugerezi sa cauti unul sau mai multe forumuri pe US.
    This.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

dunareadrobeta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th May 2011
    Locaţie
    Drobeta Turnu Severin / Bucuresti, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Am cumparat alta noua si nu am un venit care sa-mi permita sa le tin pe amandoua, sau cineva apropiat s-a imbolnavit si este sigurul mod de a face rost de banii necesari pentru tratament.
    Altfel, daca nu as fi constrans n-as vinde-o. O pastrez ca amintire :-)

As incerca sa o vand de unul singur prin metodele descrise de tine (cum a spus si c_n_m iei mai multi bani pe ea). Daca n-as reusi, as apela si la o firma...

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu mi-as vinde masina, dar am un caz real. Cumnata-miu o vinde pentru ca nu are destui bani ca sa dea avans pentru prima casa. Sper ca te ajuta.

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.834
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu unul daca imi vand masina si caut sa-mi cumpar alta in nici un caz nu o voi cumpara de la bisnitari sau firma, caut sa fie la persoana fizica si daca se poate cat mai ingrijita, (sa nu fie de la tara unde e mult balegar si gropi), a cam picat afacerea asta cu masini SH exact cum a picat si afacerea cu calculatoare SH, oricat de sarac ar fi omul isi face rate in banca pentru orice rah...

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

Implicit

Pot sa-ti spun de ce eram pe punctul sa-mi cumpar o masina si am renuntat in ultima clipa. Taxele si birocratia. Ca sa ai masina in Germania tre sa platesti anual impozit de vreo 100-200 Euro, verificare la TUV care costa vreo 70 Euro si asigurarea care, pentru un neamt e vreo 200 Euro/an si pentru un strain fara puncte SF cam 800 Euro/an. A se tine cont ca asigurarea asta nu era casco, nici macar jumate casco, era cea mai basic chestie posibila. Cu alte cuvinte... ajungeam lejer la 1000 Euro/an doar ca sa intretin masina din punct de vedere legal. Si nici n-am pus benzina (1.6 E/L) si eventualele reparatii si defectiuni...

Daca as fi ajuns sa cumpar masina pentru ca apoi sa o vand... probabil as fi dat anunt pe Ebay, acolo e cel mai usor sa scapi de chestii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se vinde
    De Laurentiu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th May 2012, 22:56
  2. Se vinde ....
    De birkof în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th October 2009, 09:44
  3. Ma Vinde !
    De blackangel32 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1