Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 79

Subiect: ColonHelp a dat în judecată cea mai mare platformă de blogging din lume(Wordpress)

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Kaa, nu mai sustine chestii fara dovezi. Daca ni se vinde (cu o gramada de marketing) rahat impachetat, avem dreptul sa cercetam si sa formulam opinii.

Sa vina ei cu dovezi ca produsul nu e o pacaleala, de ce trebuie sa se scuze bloggerul ca le-a "afectat imaginea"?

Mucoid plaque - Wikipedia, the free encyclopedia

...the concept of mucoid plaque as a hoax and a "non-credible concept". A pathologist at the University of Texas School of Medicine addressed Anderson's claims directly, saying that he has "seen several thousand intestinal biopsies and have never seen any 'mucoid plaque.' This is a complete fabrication with no anatomic basis."

Another pathologist, Edward Friedlander, has noted during his experience that he has never observed anything resembling a "toxic bowel settlement" and that some online photographs actually depict what he recognises as a blood clot. Commenting on claims that waste material can adhere to the colon, Douglas Pleskow, a gastroenterologist at Beth Israel Deaconess Medical Center, stated "That is the urban legend. In reality, most people clear their GI tract within three days."

Si opinia unui medic roman: http://www.despreboli.ro/boli-digest...placarea-4429/
    Ultima modificare făcută de Nichita; 18th December 2012 la 21:18.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Kaa, nu mai sustine chestii fara dovezi. Daca ni se vinde (cu o gramada de marketing) rahat impachetat, avem dreptul sa cercetam si sa formulam opinii.

Sa vina ei cu dovezi ca produsul nu e o pacaleala, de ce trebuie sa se scuze bloggerul ca le-a "afectat imaginea"?

Mucoid plaque - Wikipedia, the free encyclopedia

...the concept of mucoid plaque as a hoax and a "non-credible concept". A pathologist at the University of Texas School of Medicine addressed Anderson's claims directly, saying that he has "seen several thousand intestinal biopsies and have never seen any 'mucoid plaque.' This is a complete fabrication with no anatomic basis."

Another pathologist, Edward Friedlander, has noted during his experience that he has never observed anything resembling a "toxic bowel settlement" and that some online photographs actually depict what he recognises as a blood clot. Commenting on claims that waste material can adhere to the colon, Douglas Pleskow, a gastroenterologist at Beth Israel Deaconess Medical Center, stated "That is the urban legend. In reality, most people clear their GI tract within three days."

Si opinia unui medic roman: Placa mucoida – moartea organismului? | Clinica Gastroenterologie - endoscopie Bucuresti
    Plusez si spun ca in Tratatul de Medicina Interna scris de Harrison nici macar nu se aminteste de aceasta placa. In niciun volum. Si culmea, tratatul e o biblie al celor care lucreaza in medicina interna. Cred ca asta spune destul de multe, nu?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca ati facut vreodata in viata voastra o colonoscopie stiti cu siguranta ca e vrajeala maxima schema cu plana mucoidala din colon. Colonul e o mucoasa roz si frumoasa care elimina absolut tot ce ajunge acolo. Poate daca mananci prenandez sa ramana lipit, ca resturile organice nu au nicio sansa.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am sustinut nimic. Am zis ca am vazut intestint de porc care avea reziduuri, am cerut si altora sa confirme daca este vorba despre acelea sau nu, ai postul pe pagina cealalta.

Si nu inteleg chestia cu "Sa vina ei cu dovezi ca produsul nu e o pacaleala". Cand acuzi de ceva trebuie sa demonstrezi, nu ti se pare normal?
    Daca te acuz de furt o sa trebuiasca sa demonstrez ca m-ai furat, nu o sa fii tu nevoit sa demonstrezi ca nu m-ai furat. Eu asa vad lucrurile si in acest caz. Zenith il acuza pe tip pentru calomnie si denigrare, tipul va trebui sa demonstreze ca ce spune este adevarat. Cum demonstreaza? O sa citeze un blog sau un site?

Inca o data. Nu am incercat astfel de produse - nici nu am cum ca sunt alergic la toate aceste produse, nu incurajez folosirea lor si din punctul meu de vedere cum a zis cineva de mai sus, mi se par tot niste prostii cu o buna strategie de marketing. In aceeasi oala bag si herbalife, si acest produs si toate celelalte prostii care mai exista pe piata, alaturi bine-nteles de acele vitamine pentru muschi si cine mai stie ce sucuri ori cocktailuri. Tot ce zic este ca tipul cu blogul ar trebui sa poata demonstra acele acuzatii nu doar sa arunce niste vorbe si sa citeze alte siteuri.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 18th December 2012 la 22:06.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Nu am sustinut nimic. Am zis ca am vazut intestint de porc care avea reziduuri, am cerut si altora sa confirme daca este vorba despre acelea sau nu, ai postul pe pagina cealalta.
    Acum dupa o logica simpla, daca nu ai eliminat tot ce ai mancat inainte sa mori, normal ca ai reziduri, ca doar nu te pregatesti de moarte si stai 2 zile nemancat inainte ca sa iesi curat la autopsie.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu zic sa fiti atenti ce scrieti pe aici, ca va trimit si voua astia un cease & desist
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de WeaselMan Vezi Post
    Eu zic sa fiti atenti ce scrieti pe aici, ca va trimit si voua astia un cease & desist
    Sa dovedeasca intai ca placa aia mucioda chiar exista. Pana atunci, autorul postului merita un link: ColonHelp nu ajută colonul. Dar goleste portofelul
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Cica necunoscut cand el singur isi pune numele in primul articol al site-ului pe 3 decembrie.
    Tu chiar crezi că are un nume unic în RO? De exemplu, numele meu e destul de comun, doar dacă dai o simplă căutare pe Google/facebook vei vedea o grămadă de Bogdan Ungureanu. De fiecare dată când mă duc la secretariatul facultății trebuie să zic și numele tatălui ca să mă identifice.

@Kaa, cine a zis că trebuie să dea ca sursă la proces wikipedia? Sunt sigur că găsesc o sursă.

Nu toate companiile au dreptate sau sunt fuzzy and fluffy. Vezi cazul FNI, câți și-au luat țeapă și câți au plătit (sau nu) pentru țeapa aia.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu sunt expert in medicina.
    eu am o problema de sanatate la nivelul colonului datorita faptului ca stau prea mult pe scaun lucrand la computer.
    Am consumat si colon help 1 luna si alta data un alt produs similar de la dr natura, sincer m-am simtit bine de la ambele produse, sincer nu stiu ce sa intamplat in interiorul meu, dar eu m-am simtit mai bine, nu am eliminat nici o placa (nu am avut rabdare sa urmez un tratament complet)
    La cel de al doilea eu m-am simtit mult mai bine, alt cunoscut spune ca sa simtit mai bine de la primul, poate ca tine si de problemele specifice fiecaruia.
    Din ce imi spune nevasta mea (are pregatire medicala) si un prieten medic exista o mucoasa la nivelul colonului si exista niscaiva reziduri ce blocheaza absorbtia (exista si boli in tratatele de medicina), doar ca nu numeste asa si nu arata chiar cum scrie cei de la colon help (poate ca sa cosmetizat sa dea mai bine in marketing si de asta au dat si o denumire mai potrivita pentru marketing)

Din punct de vedere legal cel cu blogul poate sa doarma linistit, daca cei de la colon help erau destepti ii cumparau blogul printr-un intermediar (fara sa spuna cine sunt si ce vor sa faca cu el) sau dadeau 100 Euro pe un negativ SEO si il duceam in pagina 100 + (dar eu nu fac si nu recomand asa ceva, pentru ca totul se plateste in viata)

Cei de la Colon Help prin actiunea asta mai mult rau si-au facut, au promovat mai mult decat era cazul acel blog, si au mai pierdut ceva clienti. Dar asta este cand nu ai un consilier priceput in marketing online si in apararea reputatiei.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Pagina 2 din 8 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dilema - mag. online de pe o platforma la cheie "inchiriata" la wordpress ecommerce
    De Dragos Bunea în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 10th March 2012, 22:27
  2. BUsiness blogging
    De marti în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 13th January 2011, 11:27
  3. Video Blogging
    De silcamataru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th January 2010, 12:11
  4. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th November 2008, 12:17
  5. Developer pentru cea mai mare companie de IT din lume
    De catalyst în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th February 2007, 17:14