Nu am sustinut nimic. Am zis ca am vazut intestint de porc care avea reziduuri, am cerut si altora sa confirme daca este vorba despre acelea sau nu, ai postul pe pagina cealalta.
Si nu inteleg chestia cu "Sa vina ei cu dovezi ca produsul nu e o pacaleala". Cand acuzi de ceva trebuie sa demonstrezi, nu ti se pare normal?
Daca te acuz de furt o sa trebuiasca sa demonstrez ca m-ai furat, nu o sa fii tu nevoit sa demonstrezi ca nu m-ai furat. Eu asa vad lucrurile si in acest caz. Zenith il acuza pe tip pentru calomnie si denigrare, tipul va trebui sa demonstreze ca ce spune este adevarat. Cum demonstreaza? O sa citeze un blog sau un site?
Inca o data. Nu am incercat astfel de produse - nici nu am cum ca sunt alergic la toate aceste produse, nu incurajez folosirea lor si din punctul meu de vedere cum a zis cineva de mai sus, mi se par tot niste prostii cu o buna strategie de marketing. In aceeasi oala bag si herbalife, si acest produs si toate celelalte prostii care mai exista pe piata, alaturi bine-nteles de acele vitamine pentru muschi si cine mai stie ce sucuri ori cocktailuri. Tot ce zic este ca tipul cu blogul ar trebui sa poata demonstra acele acuzatii nu doar sa arunce niste vorbe si sa citeze alte siteuri.

Răspunde cu citat