@Demo.
Cand am zis mai devreme, ca e usor sa ajungi pe verde, ma asteptam la posturi utile pe forum.
Se pare ca si tu, ca si Stefania, aveti simpatizanti cu drepturi de administrator, care va anuleaza reputatia negativa, asa ca voi indiferent de ce faceti sunteti pe plus.
Ghinionul vostru, nu faceti altceva decat sa continuati, fara sa invatati nimic.
Grav pentru mine este faptul ca un user cu 30 de posturi, toate inutile, fara un topic deschis, primeste "stergerea reputatiei negative". Nu cred ca e moral si corect. Dar cui ii pasa?
---------------------
Sper ca poate pe viitor, daca tot iti petreci timpul pe aici, sa faci si ceva util. Mai sunt si alte victime in afara de voi 2, cu aceeasi strategie: Vorbiti despre femei, useri noi, handicap, amarati, mila, polemica, care nu fac altceva decat sa va ajute sa primiti reputatie, pentru NIMIC.
Macar astazi ati reusit o performanta, sa ma puneti pe ganduri. Daca tot nu ma ajutati cu nimic, atunci e vremea sa renunt la partea de continut si sa raman cu marketplace si 257.
Stefania nu a inteles nimic, nu poate, tu esti un wikipedia pentru noi, deci pot considera ca am pierdut cateva minute bune, intuil.
M-ati ajuta sa inteleg ce inseamna exact seopedia in noiembrie 2013. Este vremea voastra acum.
Ultima modificare făcută de Tom; 15th November 2013 la 18:01.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.