Luat in calcul SSD, cam la 300 lei 60 gb emag.ro/flash-ssd-kingston-v-200-2-5-60gb-sata-3-svp200s37a-60g/pd/EJBXKBBBM/
Big problem: cam toate laptopurile, indiferent de pret (am vazut si la 5000 lei) au interfata sata (simplu, 1 probabil). Ori SSD vad ca sunt de regula pe sata 2 sau sata 3.
Am inteles ca au un jumper pentru setare la sata simplu, din dotarea curenta. In cazul asta, nu le scade viteza?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
La ce faci tu, nu este semnificativa viteza hdd si da, trage in jos performanta generala. Adu-ti aminte cand aveai la scoala o profesoara care dicta foarte repede si nu puteai sa scrii la aceeasi viteza, uneori nici cu prescurtariInmagazinai ceva informatii in memoria de scurta durata dar ajungeai la un moment dat in care te blocai si sareai ideea sau rugai sa repete.
Cam asa este si relevanta rpm-ului la un HDD, cu atat mai mult cu cat este pentru laptop unde maximul uzual este de 7200rpm.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Re-re-reformuland:
Cam ce model de laptop imi trebuie/trebuia ca sa fie echivalent in XP cu actualul desktop?
Procesor: AMD Sempron 2600+, frecventa 1,61 GHz
Ram: 1,5 Gb
HDD 2 X 7200
Tks
Mi se spunea 1nesco
Cam orice model de laptop disponibil pe piata e mai puternic ca actualul tau sistem![]()
Eide master si 1 sata slave.
Pt xp e absolut superb.
Mi se spunea 1nesco
Thii, ce adevarata dezbatere a luat amploare dintr-o simpla intrebare, de parca si-ar face data center. Orice laptop modern e mai bun decat vechiul tau sistem. Eu personal nu as cumpara un laptop cu procesor sub 2Ghz, dar e alegerea ta.
Acum, daca cobori la nivelul detaliilor, bineinteles ca SSD e mai bun decat HDD clasic, bineinteles ca DDR3 e mai bun decat DDR2, bineinteles ca display LED/TFT e mai bun decat CRT. Ti-am zis, daca nu-l iei pentru proiectare, grafica sau gaming, orice altceva ai rula pe el, performantele vor fi unele "acceptabile".
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)