Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: Box DAN vs TOM

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit Box DAN vs TOM

Mi-am propus sa deschid acest topic, in ideea ca undeva in viitorul relativ neapropriat, ma voi certa, sau cel putin ma voi contrazice cu membrul DAN.

Preventiv e bine sa ai un topic deschis, din mai multe considerente de natura SEO:

• indexeaza google treaba
    • pot prinde un PR mare
    • topicul poate devenii autoritar sau Sticky
    • foarte mari sanse ca acest topic sa primeasca linkuri naturale

E mult mai bine sa deschid un topic astazi, data: 15.oct.2012, ora 23:09, decat sa nu fac nimic si implicit:

• google nu are ce indexa
    • nu pot primii PR
    • nu am sanse sa devin autoritar
    • nu poti primii linkuri, daca nu exiști!

Ce voi face, in consecinta ca sa "grabesc" lucrurile:
    • adaug content zilnic, iar in zilele in care nu pot, recuperez
    • inscriu topicul in directoare, romanesti, straine. Dar curat, cate 5 pe zi, in categoria potrivita si in limba site-ului.
    • optimizez topicul ONPAGE, adica link, meta, keywords cat mai aproape de TOP, h1, h2 si restu, bolf, italic, adaug imagini cu alt, ......
    • comentez la subiect cu link catre acest topic, implicit doar in articole cu continut relevant : box, dan, tom.
    • caut linkuri autoritare. O sa incerc sa iau un link de pe nato sau ce mai gasesc.
    • trimit linkul catre blogeri sau blogari, ori blogarasi si implicit la toate ziarele, astfel incat sa pot avea sansa unor linkuri naturale.
    • organizez concursuri cu premii
    • creeeez o pagina de facebook si aplicații, speciale pentru acest topic
    • verific raportul ancorelor periodic, astfel incat topicul sa nu fie penalizat pt over & over& over forever optimization, continut copiat, exact match, spam, ....
    • - restul (majoritatea) tehnicilor de optimizare seo si manipulare a rezultatelor google, le tin secrete!

Sper ca m-----am facut inteles, in cazul in care ati ajuns din greseală pe acest topic.
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th October 2012 la 23:27.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •